Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
11.12.2023 u 07:40
0

POVREĐENO PET MLADIH OSOBA: Teška noć u Beogradu

U Beogradu je noćas u tri saobraćajne nesreće lakše povređeno pet mlađih osoba, starosti između 25 i 30 godina, i oni su prevezeni u Urgentni centar.

U Beogradu je noćas u tri saobraćajne nezgode lakše povređeno pet mlađih osoba, starosti između 25 i 30 godina, i oni su prevezeni u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnoj nezgodi na Pančevačkom putu, kod okretnice autobusa broj 108, lakše su povređene tri osobe, dok je u Bulevaru vojvode Mišića kod Sajma i u Ustaničkoj kod broja 125 lakše povređena po jedna osoba.

RAZNET AUTOMOBIL PORODICE U ČAČKU: Supružnici bili na krsnoj slavi, za dlaku izbegli smrt!

Ekipe Hitne pomoći noćas su intervenisale 124 puta, od čega je 10 intervencija bilo na javnom mestu. Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter