Izvor: Novosti
27.02.2023 u 15:55
0

UŽAS U VLASOTINCU: Žar zapalio kamion za odnošenje smeća

Jedan od kamiona za iznošenje smeća vlasotinačkog „Komunalca“ zapalio se nakon što su radnici u njega ispraznili kontejner.

Kako je utvrđeno, do požara je došlo jer je u posudu za odlaganje otpada bačen žar koji je buknuo nakon okretanja i pražnjenja kontejnera.

Tom prilikom oštećena je instalacija na vozilu koje je van funkcije od minulog vikenda i čeka servisera.

„LICE JOJ JE BILO CRNO, SREĆA JU JE SPASILA“: Evo šta je mogući uzrok stravičnog požara na Novom Beogradu!

U vlasotinačkom JKP „Komunalac“ kažu da se vrlo često sreću sa sličnim situacijima zbog kojih su morali da angažuju i vatrogasne ekipe.

Zbog toga apeluju na građane da ohlađeni pepeo odlažu u plastične vreće, pa u kontejner i ističu da je bacanje žara najstrože zabranjeno, a poslednji slučaj je povod da komunalna inspekcija pooštri kontrolu na terenu.

Vozilo za iznošenje smeća, čija je instalacija zapaljena, jedno je od pet komunalnih vozila koje je lokalna samouprava nabavila prošle godine za komunalna preduzeća i za te namene opredelila više od milion evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter