Izvor:
29.03.2024 u 19:42
0

PREGLEDAJU SE GARAŽE I OSTAVE SVIH MEŠTANA: Veruje se da je Dankina majka još u policiji!

Potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u četvrti dan, a i dalje nema jasnih informacija o sudbini deteta.

Muškarci koji su uhapšeni u Sarajevu zbog sumnje da su tražili 50.000 evra za informacije o nestaloj Danki Ilić (2) pušteni su na slobodu, potvrđeno je ATV. Portparol Federalne uprave policije Еmil Sućeska kaže da je osumnjičena trojka puštena po nalogu Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu.

NAJNOVIJE SAOPŠTENJE MUP-A: Poznati najnoviji detalji, evo dokle je stigla potraga za Dankom

 Pregledaju se garaže i ostave svih meštana kod Bora

Prema poslednjim informacijama, policija pregleda garaže, ostave i druge objekte svih meštana kod Bora, gde je devojčica Danka Ilić (2) nestala. Kako se nezvanično saznaje, pretpostavlja se da je majka i dalje u PU u Boru. Sumnja se da je ona ključ za određene informacije.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i danas je bio na terenu. Još uvek je velika neizvesnost, kada je ovaj slučaj u pitanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter