Izvor: telegraf
15.02.2024 u 02:07
0

PRETILI RUSU SA NOŽEM: Bio sa prostitutkom kad su ga napali

Istraga je u toku, a istražitelji će utvrditi da li devojka ima veze sa razbojništvom ili se radi o slučajnosti

Sinoć je u Beogradu opljačkan državljanin Rusije R.V. (47). On je, naime, bio u iznajmljenoj stanu sa prostitutkom.u jednom trenutku je neko pokucao na vrata njihove sobe, a on ih je otvorio ni ne slutivši šta će mu se dogoditi.

U toku istrage, R.V. je rekao da su mu trojica napadača stavila nož pod grlo i da su mu tražili novac. Oni su ga takođe udarili pesnicom u glavu.

ŠVERCERI NAFTE IZ ZRENJANINA SE NAŠLI PRED LICEM PRAVDE: Preko 24 tone sirove nafte

 

„Rus je objasnio da su to bila trojica mladića. Da su nešto pričali, da su zatim tražili novac i njega udarili nekoliko puta po glavi. Rekli su mu da će ga ubiti, ako ne preda sav novac koji ima kod sebe“, objašnjava naš sagovornik.

Kako saznajemo, on je devojku s kojom je bio u sobi našao putem društvenih mreža.Istraga je u toku, a istražitelji će utvrditi da li devojka ima veze sa razbojništvom ili se radi o slučajnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter