Izvor: Kurir.rs
16.02.2023 u 12:06
0

PRETILI UBISTVOM PREDSEDNIKU VUČIĆU: Uhapšeni ekstremisti koji su nasilno hteli da sruše vlast!

Trojica uhapšenih terete se da su pozivali građane da se okupe u većem broju u Beogradu i da nasilno sruše Vladu i predsednika Republike Srbije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Novom Sadu, uhapsili su D. K. (35), D. Z. (52) i D. B. (36) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delopozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, dok se D. B. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Trojica uhapšenih terete se da su pozivali građane da se okupe u većem broju u Beogradu i da nasilno sruše Vladu i predsednika Republike Srbije.

Policija je kod D. B. pronašla karabin sa optikom i pripadajućom municijom koji mu je, kako se sumnja, prethodno predao M. J., koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. M. J. je, kako se sumnja, to oružje prethodno otuđio, pa se tereti i za krivično delo teška krađa.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšen je i I. T. (28).

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter