Izvor:
21.04.2017 u 00:52
0

PREVARA KAKVA SE NE VIĐA U SRBIJI: Ušla sa dve hiljade, izašla sa 3.600 dinara! (VIDEO)

Prodavnice u Obrenovcu bile su na meti prevare sa novčanicom od 2.000 dinara – najmanje pet prodavnica u Obrenovcu opljačkano je na isti način.

Ova prevara izvedena je, verovali ili ne, usred bela dana.

Prodavačica jedne kozmetičke radnje bila je samo jedna od žrtava sa spiska prevarenih i otkrila je šta joj se desilo.

Devojka je najnormalnije došla. Ništa nisam posumnjala. Tražila je crnu olovku za obrve, rekla da hoće da kupi. Držala je 2.000 u ruci, pa me pitala da joj usitnim i tako me “smutila” sa te dve hiljade, nekih 50 dinara i jednim dinarom da ni u snu nisam pretpostavila da hoće da me prevari – kaže prodavačica Milica Pavlović.

– Uopšte se ne sećam tog dela da li mi je ostavila pare- kaže prodavačica.

Devojka je iz radnje izašla s 2.000 dinara, koje je već imala, i 1.600 dinara kusura!

Tek nakon što je pregledala sigurnosne kamere, prodavačica je shvatila o čemu se radi. A onda su i ostali prodavci primetili da su nasamareni na istu foru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: Telegraf
Foto: YouTube Printscreen/RTV Mag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter