Izvor: Srpski telegraf
10.12.2023 u 16:52
0

Proganjao devojku i pretio joj smrću: Saslušan nasilnik iz Zemuna

On je u više navrata, pozivao oštećenu A.S. te 8. decembra došao do stana u kome ona stanuje pa joj upućivao pretnje da će je ubiti

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan je V. V. koji je devojci A. S. pretio da će je ubiti.

Kako se navodi u saopštenju ovog tužilaštva, on je osumnjičen da je u Zemunu 8. decembra izvršio krivično delo Proganjanje.

On je u više navrata, pozivao oštećenu A.S. te 8. decembra došao do stana u kome ona stanuje pa joj upućivao pretnje da će je ubiti.

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter