Izvor: Alo.rs
27.08.2023 u 10:58
0

PRVE SLIKE SA MESTA NESREĆE KOD ZLATIBORA: Auto potpuno smrskan, strašna tragedija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8 časova na mostu preko reke Đetinje u sudaru automobila i cisterne nastradali su vozač i suvozač automobila, bračni par D. G.(65) i Z. G. (66) kao i devojčica (9) koja je zajedno sa sestrom (11) u teškom stanju prevezena u bolnicu u Užicu gde je podlegla povredama.

U nesreći su učestvovali putnički automobil „ševrolet matiz“ beogradskih registarskih oznaka za čijim volanom je bio D. G. (65) i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna za čijim volanom je bio B. S. (42). Prednja strana automobila je smrskana. Intervenisali su vatrogasci, piše Blic.

Kako se vidi na fotografiji sa lica mesta, automobil je potpuno smrskan, a delovi su rasuti po putu.

UMRLA I DEVOJČICA POVREĐENA U UDESU KOD ZLATIBORA: Baka i deka preminuli na licu mesta, a sestri se bore za život

Automobil prešao u suprotnu traku.

Kako se nezvanično saznaje, vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

– Vozač automobila i suvozač iz Beograda su poginuli na licu mesta, prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter