Izvor:
27.05.2017 u 12:51
0

RADILA NA PUMPI ZBOG ŠKOLARINE, A ZLIKOVAC JE UPUCAO ZBOG 10.000 DINARA:

Studentkinja Kristina Kaplanović (19) iz Nove Varoši teško je povređena kada ju je pljačkaš pumpe na kojoj radi upucao.

Drama u Velikom Mokrom Lugu na benzinskoj stanici NIS-a, na autoputu Beograd-Niš, nedaleko od petlje "Lasta" i saobraćajne policijske stanice "Autoput", odigrala se u četvrtak oko 23 sata.

Kako "Blic" saznaje, još neidentifikovani, naoružani muškarac izašao je iz šumice koja se nalazi iza pumpe i uperio pištolj u nesrećnu Kristinu Kaplanović i dvojicu njenih kolega. Bili su na pauzi i stajali su ispred stanice.

– Pljačkaš im je naredio: "Ajde, svi unutra, da mi date pare!" Uperio je cev pištolja ka njima. U takvoj situaciji radnici inače imaju direktivu da se sklone i predaju pljačkašu novac bez opiranja, što su oni i učinili. Poslušali su ga i ušli unutra – priča izvor "Blica" dobro upoznat sa istragom.

Razbojnik je tada gurnuo jednog od radnika i mladić je pao na zemlju.

U tom momentu čuo se pucanj. Pištolj koji je bio u rukama pljačkaša je opalio i metak je pogodio radnicu u glavu. Zasad nije poznato da li je namerno pucao ili je pištolj sam opalio – kaže izvor "Blica".

Pucanj je, po svemu sudeći, uplašio i pljačkaša koji je ostavio plen na pumpi i uspaničeno pobegao nazad u šumu.

Kolege povređene Kristine Kaplanović odmah su pozvale Hitnu pomoć, koja je teško povređenu devojku prevezla u Urgentni centar. Ona je u jako teškom stanju i lekari se bore za njen život.

U trenutku pljačke u kasi pumpe bilo je tek oko 10.000 dinara.

U Novoj Varoši, odakle se Kristina Kaplanović pre nekoliko meseci preselila u Beograd, gde je počela da studira, svi su u šoku.

– Ne možemo da verujemo šta se desilo našoj Kristini! Divna i vredna devojka. Prošlog leta se preselila u Beograd. Upisala je Višu ekonomsku školu, ali nije upala na budžet pa je odmah počela da radi da bi sebe mogla da školuje. I dok se borila da zaradi taj neki dinar za školovanje, dođe neki zlikovac i upuca je! Strašno, samo da preživi – kažu meštani Vilova, gde živi porodica Kristine Kaplanović.

U Vilovu su Kristinini majka, otac, dve mlađe sestre i baba.

– Kristinin otac Stanislav je teško bolestan i pitanje je kako će on izaći iz svega ovoga. Da li će pregurati – pitaju poznanici porodice Kaplanović

Izvor: Blic.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter