Izvor: telegraf.rs
07.06.2023 u 15:12
0

Monstrum je skidao i ubadao nožem u vrat! Detalji optužnice protiv Stojana osumnjičenog da je ubio devojčicu u Ripnju

Protiv Stojana I. (37) Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je 10. aprila u Ripnju na svirep način ubio 16-godišnju devojku, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

Optužnicom, koja je danas predata Višem sudu u Beogrradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavljaju krivična dela Teško ubistvo i Teško ubistvo u pokušaju.

https://happytv.rs/hronika/uzas-na-novom-beogradu-muskarac-izboden-na-autobuskoj-okretnici/581146/

Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom produži pritvor jer postoje osobite okolnosti ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i jer je za krivična dela za koje se tereti propisana kazna zatvora preko 10 godina, odnosno jer su način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Postoji opravdana sumnja da je Stojan I. 10. aprila oko 14:30 časova najpre proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne  oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju a potom kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu. Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja i zaustavio vozilo na kosini ispod železničke pruge, u prostoru između rastinja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter