Izvor:
16.11.2019 u 15:45
0

SKANDAL U LESKOVAČKOJ ŠKOLI: Majka učenice šestog razreda upala u odeljenje i napala decu!

U Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Leskovcu juče se na malom odmoru, negde posle 16 sati, desio neviđeni haos kada je Lidija Ž, majka učenice šestog razreda te škole upala u odeljenje koje pohađa njeno dete i fizički napala više devojčica i dečaka.

Incident je potvrdio i portparol PU Leskovac Boban Zdravković koji je kazao da je majka privedena, da se vrše istražne radnje i da će nakon toga slučaj biti predat Osnovnom tužilaštvu u Leskovcu, piše Jugmedia.

Žalila se da joj učenici maltretiraju ćerku

Prema saznanjima roditelja, Lidija Ž. je najpre obavila razgovor sa razrednim starešinom tog odeljenja žaleći se na svu decu u smislu da ona maltretiraju drugaricu iz odeljenja, odnosno, njenu ćerku. Razredni je pažljivo saslušao majku učenice, obećao da će ispitati situaciju, pa se činilo da će se sve na tome završiti. Međutim nije, prenosi portal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter