Izvor: informer.rs
02.04.2024 u 17:19
3

SUMNJA SE DA JE DANKINA MAJKA IMALA POMAGAČA IZ NAJUŽE PORODICE: Bivši načelnik policije šokirao tvrdnjom

Nakon veštačenja telefona majke nestale Danke Ilić otkriveno je da je ona neposredno pre nestanka deteta guglala granični prelaz između Srbije i Rumunije, ali i visine zatvorskih kazni za određena dela, saznaje Informer. To, upozoravaju stručnjaci, i te kako može promeniti tok istrage!

– Jako je čudno ponašanje majke i ono što je tražila u kompjuteru i telefonu neposredno pre nestanka. Ona je pretraživala na guglu granični prelaz Kladovo – Turnu-Severin – otkrio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Takođe, dodao je on, majka deteta guglala je i krivičnu odgovornost, kolika je za neka određena krivična dela.

Tragom ovih saznanja bivši načelnik beogradske policije i član Svetske asocijacije šefova policije, Marko Nicović napominje da je ovo krupna stvar za ovaj slučaj i da, ukoliko se ispostavi da su tvrdnje tačne, majka postaje glavni osuminjičeni!

– Sve je moguće i nije iznenađenje da,  u ovakvim stvarima, nekada roditelji budu direktno umešani! Ukoliko se ispostavi da su ova nezvanična saznanja istinita, po meni, Dankina majka bi već sutra trebala da bude glavna osumnjičena i da se tako i tretira! Jer, ne postoji drugo objašnjenje zašto je pretraživala granični prelaz koji je blizu Bora i kazne za krivičnu odgovornost! Praksa i pokazuje da majke češće učestvuju u trgovini svoje dece – napominje Nicović i dodaje:

– Svakako ona to ne bi mogla sama i gotovo sigurno je da joj je neko iz najuže porodice pomogao. Za prelazak deteta preko granice bez roditelja dovoljna je njihova saglasnost, a možda su devojčici napravili i potpuno nova dokumenta. Sve je popularnije da roditelji prodaju svoju decu i uzimaju ogromne svote novca. Ukoliko se dokaže da je ovo u pitanju, jasno je da je majka učestvovala u trgovini devojčice!

Na pitanje, kolika zatvorska kazna je predviđena za ovakvo krivično delo, odgovara:

– Minimum 10 godina, ali u ovom slučaju i dosta veće, obzirom da se radi o majci i njenoj moralnoj odgovornosti prema detetu.

Podsetimo, Danka Ilić, stara nepune dve godine, nestala je prošle nedelje sa imanja porodice Dragomirović u Ulici vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko Polje kraj Bora.

Majka Ivana je sa sinom starim tri godine i ćerkicom od nepune dve, došla na imanje, koje je bilo prilično zapušteno. U trenutku kada je otišla da sipa vodu dečaku, devojčica je nestala.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SUMNJA SE DA JE DANKINA MAJKA IMALA POMAGAČA IZ NAJUŽE PORODICE: Bivši načelnik policije šokirao tvrdnjom”

  1. Od početka ste imali osnovu da majku pritisnite da sve prizna,same okolnosti govore više nego očigledno da je prodala rodjeno dete a onda prijavila da je nestala,kako bi sakrila svoju sramotu, verovatno se nije nadala da će biti napravljena ovolika halabuka i da će sve brzo da se zataska,negde se pomenulo da je vodila dete na spec.pregled da se utvrdi da je zdravo,verovatno za onog ko će da ga kupi.

    0
    1
    Odgovori
  2. Meni je to bilo odmah jasno kap prvo dete koje slabo hoda nije se moglo nigde dalje od majke udaljiti niti se zaplesti u onoj šikari mislim da je policija napravila veliki vremenski propust, odmah je trebao biti blokiran naj bliži granični prelaz i vršiti pregled svih vozila da je policija samo razmišljala logički ne bi uzalud gubila vreme pretraživaču teren koiji dete ne bi moglo preći.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo sa detetom od 2 god.je „vezba“kako treba traziti ,prodatu ,nestalu decu ,na teritoriji Srbije!?Cinjenica je, da je dete nestalo,koliko i da je majka glavna karika ,u lancu, isplanirala sve i u tome nije sama!Mozda joj neko blizak pomaze u tome?Zena bez trunke empatije,jos trudna, pa ona ko „macka „…?Tu j su jos i ti vaski rituali,obicaji i ko zna sta ,mozda i novac!?Ja laik, bi vec to odavno iskamcala, istinu, od te iste,u interesu deteta!!!!Mnogo je vremena u startu izgubljeno,sta se desilo sa detetom,da li je u opste ,zivo???

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter