Izvor:
15.10.2016 u 22:20
0

TEŠKA NESREĆA: Povređeni motociklista u kritičnom stanju!

Zdravstveno stanje Miloša Bekića (23) iz Kneževa, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor, teško je i sve prognoze su neizvesne, potvrdili su iz Univerzitetsko- kliničkog centra (UKC) Banjaluka.

Bekić je u UKC dovezen kolima Doma zdravlja Laktaši noćas, deset minuta iza ponoći, sa povredama lobanje i nagnječenjem pluća, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Dežurni lekar na Hirurškom odjeljenju Velimir Škrbić kaže da je Bekić na respiratoru i da su u toku neophodne dijagnostičke i terapijske procedure.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 23.45 časova u mestu Veliko Blaško na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor kada su se sudarili automobil “pežo” u kome je Bekić bio suvozač i “audi A6″ koji je vozio Milan Jovanović (19) iz Drugovića.

U nesreći je poginuo vozač “pežoa” Milan Knežević (36) iz Kneževa.

Blic
Foto: Twitter/CBS6Albany

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter