Izvor:
18.11.2019 u 13:24
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KARLOVCA Teško povređena devojka (18)!

U saobraćajnoj nesreći na putu između Sremskih Karlovaca i Banstola teško je povređena devojka (18), dok je muškarac (65) zadobio lakše povrede.

Prema rečima dr Ivane Ramović, portparola Službe hitne pomoći, devojka je zadobila teške, politraumatske povrede, ali je posle ukazane medicinske pomoći na mestu nesreće, u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar, prenose mediji.

Muškarac je zadobio povredu desnog kuka, i on je takođe prevezen u Urgentni cnetar KCV. Posle dijagnostike i opservacije otpušten je na kućno lečenje.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da su 18-godišnjoj pacijentkinji posle blagovremenog zbrinjavanja i adekvatne dijagnostike ustanovljene povrede glave i desne potkolenice.

Navode da nije životno ugrožena, ali da je hospitalizovana radi daljeg konzervativnog tretmana i opservacije.

Uzroci nesreće koja se dogodila oko devet sati još nisu poznati, ali se preptostavlja da je devojka koja je bila za volanom "punta", najverovatnije izgubila kontrolu nad vozilom, a potom sletela u gradilište brze pruge Novi Sad- Beograd i udarila u parkirani kamion.

Ona se automobilom kretala iz pravca Sremskih Karlovaca prema Banstolu.

Prednji deo vozila je potpuno smrskan, a devojku su iz kola izvadili novosadski vatrogasci.

Muškarac koji je povređen, prema nezvaničnim informacijama, nalazio se na gradilištu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter