Izvor:
28.01.2024 u 15:47
0

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Telo nestale Vere pronađeno u Šumaricama

Telo Vere pronađeno u Šumaricama.

Posle potrage, koja je trajala od juče ujutro, telo Kragujevčanke Vere Belaković (84) pronađeno je danas u Šumaricama. Starica je nestala u toku noći između petka i subote, a njeno odsustvo iz stana prva je konstatovala ćerka Ljiljana. Kako je rekla prethodnog dana, ona je majku Veru u petak uveče uspavala i ostavila u krevetu, a kada je u subotu ujutru došla da je obiđe, videla je da je nema.

Po rečima ćerke, Vera je bila dementna i u petak je prvi put uzela propisanu terapiju.

HOROR U KALUĐERICI: Izboden muškarac na Smederevskom putu

– Uspavala sam je u njenoj kući u naselju Erdoglija, a onda sam je ostavila, pošto sam morala kod muža koji ima karcinom. Ujutro je nisam zatekla u krevetu. Komšinica kaže da je u usred noći čula lupanje, rekla je juče vidno uznemirena Ljiljana.

Ona je tada dodala da Vera nikada ranije nije odlazila od kuće.

Pored policije, porodice i rodbine, u potragu su se uključili i sugrađani, koji su pretraživali Šumarice, nadomak kojih je Vera živela u Kopaoničkoj ulici u kragujevačkom naselju Erdoglija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter