Izvor: Informer
07.04.2024 u 08:57
3

TUŽIĆU POLICIJU ZBOG ZELENE SALATE: Otac osumnjičenog za ubistvo MALE DANKE stao u odbranu SINA, brine ga samo jedno – žalosno…

Dušan Janković, stanovnik sela Luka i otac Srđana Jankovića (50), jednog od osumnjičenih za tragično ubistvo male Danke Ilić (2), stao je u odbranu svog sina pred novinarima. U izjavi je istakao da tvrdnje o sinovljevoj krivici nisu dokazane.

Ogorčen postupcima policije, Dušan Janković je najavio tužbu protiv iste, ukoliko se pokaže da njegov sin nije kriv. Njegov revolt proizilazi iz osećaja nepravde zbog uništene zelene salate.

U svom emotivnom obraćanju novinarima, istakao je da policija nije imala osnova za pretragu njegove bašte i uništavanje imanja, što je rezultiralo propadanjem posađene zelene salate.

NASTAVLJA SE POTRAGA ZA TELOM MALENE DANKE: Policija danonoćno pretražuje sve, delovalo nemoguće da tako malo dete pređe toliki put

Dušan Janković je naglasio da će se suzdržati od daljih izjava sve dok se slučaj ne razreši na sudu. Ukoliko se dokaže sinova nevinost, istakao je nameru da pokrene tužbu protiv policije zbog neopravdanih postupaka.

Na pitanje novinara o osumnjičenju koje je zadesilo njegovog sina, Dušan je istakao da neće unapred osuđivati, već će čekati sudsku odluku. Naglasio je da se neće povesti za policijskim tvrdnjama dok se ne utvrdi istina na sudu.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “TUŽIĆU POLICIJU ZBOG ZELENE SALATE: Otac osumnjičenog za ubistvo MALE DANKE stao u odbranu SINA, brine ga samo jedno – žalosno…”

  1. pa njegovo je pravo u svakom slučaju da dobije naknadu štete zbog toga. međutim pitanje je gde čemu te pare biti isplaćene. šta ako i on bude osuđen zbog saučešća u ubistvu?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter