Izvor: KURIR
13.03.2024 u 14:50
0

U ŠPANIJI UHAPŠEN DILER IZ CG: Lazar poznat po ŠVERCU DROGE NA KONJU! Pokušao da pobegne policiji, imao lažni pasoš!

Lazar Radenović (35) iz Podgorice, za kojim je Crna Gora raspisala poternicu, uhapšen je juče u gradu Benidormu u Španiji, nakon što je u njegovom automobilu pronađeno 22 kilograma marihuane i 11.500 evra u kešu!

Kako prenose mediji iz Španije, Podgoričaninu su lisice na ruke stavljene u spektakularnoj policijskoj akciji.

– Policija je u saobraćajnoj kontroli pokušala da zaustavi jedan automobil. Međutim, vozač nije hteo da se zaustavi, već je projurio napred. Potom je patrla obavestila kolege i otpočela je spektakularna potera po gradu, a begunac je u jednom trenutku umalo pregazio policajce na kontrolnom puktu- prenose mediji detalje filmske akcije.

Kako dalje navode, kada je policija konačno savladala begunca, postalo im je jasno zbog čega je po svaku cenu želeo da izbegne policijsku kontrolu.

– U gepeku njegovog automobila pronađena je droga, a on je kod sebe imao češka dokumenta. Proverom je ubrzo utvrđeno da su ta dokumenta falsifikovana i da se iza lažnog identiteta krije državljanin Crne Gore koji je u domovinu već osuđen zbog šverca droge – kažu izvori.

Kako navode, uhapšeni Crnogorac je 2017. godine osuđen na četiri godine zatvora zbog toga što je na konju prenosio 120 kilograma kanabisa iz Albanije u Crnu Goru.

– Za njim je bila raspisana Interpolova poternica, a imao je potragu i iz suda u Madridu – navode mediji.

Sada uhapšeni Lazar Radenović punio je stupce crne hronike 2017. godine. Tada je iz crnogorske policije saopšteno da je Podgoričanin uhapšen u Gusinju.

– Osumnjičeni je 4. oktorbra, izvan graničnog prelaza, u mestu Godilje u Gusinju, pokušao da prenese nešto više od 120 kilograma marihuane. Drogu je utovarenu na konju upakovao u pet crnih putnih torbi. Kontrolom službenika Uprave policije, droga je pronađena i oduzeta – saopštili su tada iz policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter