Izvor: Blic
31.12.2022 u 11:30
0

JEZIVI DETALJI UBISTVA SA ZVEZDARE: Ubica koristio jastuk ili platno kako bi ugušio devojku

Juče je Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo istragu protiv NN lica zbog ubistva mlade devojke I.K.

Telo I. K. (26) pronađeno je u stanu na Zvezdari, a prema najnovijim informacijama, ubica je najverovatnije koristio platno ili jastuk kako bi ugušio devojku.

Ubica je vrata stana zaključao sa spoljne strane i pobegao.

Inače, Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je juče istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K.

Njeno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Ona se nije javljala porodici na telefon dva dana, nakon čega su je njena braća pronašla.

DEVOJKA KOJA JE NAĐENA MRTVA U STANU NA ZVEZDARI JE UBIJENA: Pokreće se istraga!

Ugledali su sestru kako nepomično leži na krevetu kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, potom su pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.

Tužilac je naredio obdukciju sa toksikološkim nalazom, da se pribave svi snimci sa kamera, veštačenje telefona, DNK analiza…

Više javno tužilaštvo u Beogradu juče se oglasilo i saopštenjem.

– Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K.  čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem – kažu u Tužilaštvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter