Izvor:
21.07.2017 u 14:37
0

UBILA JE SAVEST! Starica u čijem stanu su umrli blizanci,odbijala da jede i umrla!

Zorica Petrović (74), u čijem stanu je 2. jula eksplodirao plin, usled čega su stradali Neda i Milan (18) Pavlović, odbijala je da jede u domu dok nije umrla. Pored tela nađen policijski izveštaj o nesreći.

Zorica Petrović (74) iz Niša, u čijem stanu je 2. aprila eksplodirao plin, zbog čega su u komšiluku poginuli blizanci Neda i Milan (18) Pavlović, preminula je u staračkom domu od griže savesti.

Kad je shvatila da je odgovorna za smrt dvoje dece, Zorica je počela da odbija hranu, sve dok nije umrla pre oko mesec dana. Na stočiću, pored kreveta na kom je preminula, pronađen je policijski izveštaj sa uviđaja nakon nesreće.

Zorica je živela u prizemlju kuće u Ulici Milana Blagojevića 13a, a na spratu je stanovala Ivana Cvetković, tetka stradalih blizanaca. Na dan tragedije, blizanci su prvi put izašli na glasanje, a potom su sa majkom Natašom došli kod Ivane na ručak.

Iznenada je odjeknula stravična eksplozija, usled čega se srušio pod, pa su sve četvoro propali u Zoričin stan i završili pod ruševinama. Brat i sestra su na mestu poginuli, a Ivana, Nataša i Zorica su pravim čudom preživele nesreću. Zorica je tad zadobila samo manje opekotine, a nakon lečenja rođaci su je zbrinuli u Domu za stare "Trem" u Donjem Dušniku, gde je ostala do smrti.

Zoričin blizak prijatelj kazao nam je da se Zorica potpuno oporavila od povreda i delovala je potpuno zdravo.
– Međutim, sve se promenilo kada je saslušana u policiji. Tek tada je postala svesna da je ona odgovorna za smrt dvoje dece. Počela je da odbija hranu u domu, govoreći: "Pustite me, hoću da umrem…" – priča Zoričin prijatelj.

Porodica stradalih blizanaca nije bila u stanju da komentariše Zoričinu smrt.

– Pustite nas, ni sada nije ništa lakše Nedinim i Milanovim roditeljima. Oni i dalje nisu sposobni da pričaju o nesreći – kazao je čovek koji se predstavio kao stric blizanaca.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter