Izvor:
09.08.2017 u 13:41
0

UBISTVO ISPRED NIŠKE KAFANE: Osumljičenom određen pritvor, evo šta je rekao na saslušanju!

Tužilaštvo u Nišu odredilo je pritvor do mesec dana Daliboru N. (37) zbog sumnje da je 6. avgusta posle ponoći na Gabrovačkom putu u tuči zadao ubodnu ranu Marku S. (33), koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Iza rešetaka naći će se i trojica prijatelja ubijenog čoveka.

– Ne mogu da iznosim odbranu, niti da pričam o devojci Danijeli. Osećam se loše – kratko je u tužilaštvo rekao povređeni Dalibor.

Izvori bliski istrazi kažu da je više puta rekao "ne mogu da pričam o Danijeli", kao da mu te reči jako teško padaju.

Motiv krvavog sukoba najverovatnije se krije u ljubomori.

– Sve ukazuje na to da su se momci posvađali, a zatim i potukli, zbog zajedničke devojke. Naime, ima indicija da se ona zabavljala najpre sa jednim, a zatim sa drugim, što joj bivši nije oprostio. U sukob su umešali i svoje prijatelje, pa je tuča izmakla kontroli – kaže izvor.

Inače, policija je pronašla nož kojim je, kako se sumnja, Dalibor N. počinio krivično delo.

Policija je uhapsila i M.M. (30), B.M. (23) i M.S. (31), koji su bili u društvu ubijenog muškarca, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo učestvovanja u tuči

M.M., B.M. i M.S. je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu rečeno je iz niške policije.

Beživotno telo Marka S. pronađeno je u nedelju oko 2.40 prekoputa kafane "Bolji život" u Nišu, na raskrsnici Gabrovačkog puta i ulice Ljubomira Nikolića, dok je Dalibor N. zatečen nedaleko odatle sa ubodnom ranom na leđima i posekotinama po glavi.

On je prebačen u KC, zbrinut je i nije životno ugrožen, a juče je uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Nezvanično se saznaje i da je do sukoba došlo zbog devojke po imenu Danijela, ali se istraga još vodi. Ono što se sigurno zna jeste da do sukoba nije došlo u "Boljem životu", jer taj poznati niški restoran radi samo organizovanje proslava, a te večeri nije radio.

S druge strane, devojka zbog koje je navodno došlo do sukoba od nedelje ne izlazi iz kuće.

Dalibor N. proveo je u zatvoru četiri godine i četiri meseca zbog pokušaja ubistva i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On je pre 11 godina nožem izbo radnika niškog elektrodistribuitivnog preduzeća dok je obavljao radove na trafo-stanici u Brzom brodu.

Kada je policija došla da ga uhapsi, jednog policijskog službenika je gađao ciglom i povredio ga. Na slobodu je pušten 2011. godine. Osim za ova dela, odgovarao je i za tešku krađu i omogućavanje uživanja narkotika.

Izvor:Telegraf.rs
Foto: masasieharare.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter