Izvor: 24 Sedam
10.02.2024 u 08:58
0

UBISTVO IZ STRASTI: Policajac ubio devojku, pa presudio sebi

Đorđe i Nevena venčali su se 22. marta 2022. godine, a već 23. januara 2023. ona se vratila u roditeljski dom

Stravična tragedija dogodila se na današnji dan u beogradskom naselju Grocka. Policajac Policijske stanice u Kaluđerici Đorđe Pavlović ubio je suprugu Nevenu, a zatim presudio sebi. Više od 200 rođaka, prijatelja i meštana ispratilo je Nevenu 14. februara na večni počinak na groblju u Grockoj, na kome je dan kasnije, bez opela, sahranjen i Đorđe.

Komšije su navele da je policajac bio dobar čovek i da sumnjaju da je povod za ovaj užas bilo to što ga je supruga ostavila i vratila se kod roditelja.

Đorđe i Nevena venčali su se 22. marta 2022. godine. Već 23. januara vratila se u dom majke Ivane Bekić, koja ju je u svemu podržavala od momenta kad je Pavlović zaprosio 14 dana pre nego što su se venčali.

-Moja Nevena je 23. janura napustila supruga. Tada mi je krišom poslala poruku i tražila da mu zovem oca jer je repetirao pištolj i uperio ka njoj. Roditelji su mu na svu sreću bili u blizini kuće gde su oni živeli. Tada ga je otac savladao. Molila me je da nikome ništa ne pričam. Nije želela da izgubi posao policajca. Obećala sam joj da ću ćutati. Dvadest dana pre smrti bila je srećna. Živela je sa mnom i dve sestre- pričala je majka nesrećne devojke.

STRAVIČNA NESREĆA U LESKOVCU: Dve devojčice pokošene na pešačkom prelazu

Ne može da prežali što je tog kobnog 10. februara 2023. poslala ćerku kod Đorđa.

-Tog 10. februara poslala sam ćerku kod Đorđa. Govorila mi je da joj se ne ide, molila me. Rekla sam joj: „Neno, sine, molim te idi i lepo se pozdravite, raziđite se ko ljudi“. I Đorđe joj je rekao da bi bilo lepo da se vide i da popričaju, da ne okreću glavu jedno od drugog. Nisam verovala da će je ubiti- kroz suze je govorila Nevenina majka.

Neke komšije ispričale su posle ubistva i samoubistva da su navodno čule poslednje reči devojke: Ajde pi*ko pucaj ako smeš. Posle toga, kako su rekli, odjeknula su tri hica.

U porodičnoj kući u Grockoj su se okupili meštani, prijatelji i porodica nesrećene žene i njenog muža policajca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter