Izvor: ALO
29.01.2024 u 15:01
0

UCENJIVALA TRENERA SA EKSPLICITNIM SNIMKOM: Mladić iz Zemuna prošao kroz pakao

Beogradska policija uhapsila je devojku T.J. (27) i njenog supruga N.J. (30) jer su ucenjivali trenera fudbalskog kluba iz Zemuna L.L. (29) snimkom seksa, a terete se za krivično delo iznuda

Podaci iz istrage kažu da je osumnjičena namila trenera na intimne odnose, sve to snimila, pa ga sa svojim mužem ucenjivala, preteći mu da će snimak poslati njegovoj ženi, familiji, saradnicima, ali i roditeljima dečaka koje je trenirao.

Oni se tu nisu zaustavili, pa su ucenjivali i trenerovu sestru jednim njenim kompromitujućim snimkom.

– Još uvek nije utvrđen tačan iznos novca, koji su mu iznudili, ali za sada je poznato da su mu jednom prilikom uzeli bankovnu karticu i podigli sve što je imao na računu, oko 45.000 dinara. Takođe, prinudili su ga i da uzme nov telefon na ugovor iz MTS-a, koji im je trener potom predao – opisuje izvor blizak slučaju za Informer.

Supružnici se sumnjiče i da su pretili L.L. da će nauditi i njemu i njegovoj porodici, kao i da će poslati snimak seksa i njegovoj supruzi i svima sa kojima sarađuje.

NAPAO DEČAKE SA NOŽEM: Muškarac u Vranju sa pištoljem i nožem

– Nakon podizanja novca sa kartice su mu ponovo upućivali pretnje i ucene da će objaviti i kompromitujući snimak njegove sestre, te su zahtevali da im preda novac u iznosu od 200.000 dinara kako to ne bi učinili –  rekli su iz Trećeg OJT.

Kada su trener i njegova sestra shvatili da ih supružnici neće ostaviti na miru, prijavili su ih policiji i usledilo je hapšenje, a u telefonu N.J. pronađeni su sporni snimci.

Osumnjičeni N.J.  je saslušan i zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija s obzirom da je prilikom pretresa stana u Zemunu, u kom osumnjičeni stanuju, pronađena jedna ručna bomba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter