Izvor: Novosti
08.04.2022 u 07:43
0

UHAPŠEN MUŠKARAC U NOVOM PAZARU: Ubio rođaka i ranio njegovog sina

Viši sud u Novom Pazaru osudio je Dejana L. (27) na 12 godina zatvora zbog ubistva rođaka Nebojše Lazovića (48) i lakšeg ranjavanja njegovog sina U.L. (22), potvrđeno je Večernjim novostima u tom sudu.

Dejan L. je presudom proglašen krivim za izvršenje dva krivična dela – ubistvo zbog kojeg je osuđen na 11 godina zatvora i laka telesna povreda za šta je dobio dve godine zatvora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Optuženi je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 12 godina u koju se ima uračunati vreme provedeno u pritvoru, odnosno, od 6. marta 2021. godine. Presuda nije pravnosnažna – kazali su u tom sudu.

Više tužilaštvo u Novom Pazaru i branilac okrivljenog imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Kragujevcu.

Do zločina je došlo 6. marta prošle godine, na pravoslavnom groblju u selu Lopužnje, dvadesetak kilometara od Novog Pazara, nakon obeležavanja Zadušnica.

Prema rečima meštana, rođaci su posle paljenja sveća i odavanja počasti preminulim, sa još desetak prisutnih seli za sto da se posluže, ali je ubrzo došlo do prepirke koja je prerasla u fizički obračun.

U tuči, tokom koje su letele flaše i korišćene palice, Dejan L. je nožem dva puta ubo Nebojšu u predelu stomaka, a njegovog sina lakše ranio. Tom prilikom i sam je zadobio lakše povrede.

Nebojša je preminuo na putu do novopazarske bolnice, a pre nego je stigla policija na lice mesta, Dejan je nož sakrio, ali je pronađen tokom uviđaja.

Porodice Dejan i Nebojše pre nekoliko decenija su se odselila iz Lopužnja u novopazarsko naselje Postenje gde su se skućili veoma blizu jedni drugih.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter