Izvor:
07.05.2018 u 20:34
0

UHAPŠEN NAPADAČ IZ KOSJERIĆA: Pred decom usmrtio ženu pa se krio u šupi!

Osumnjičeni za ubistvo I:R koji je usmrtio svoju nevenčanu suprugu Jelene G. uhapšen je u drvenoj šupi koja se nalazi na samo nekoliko metara od mesta tragedije.

Policiju je pozvao vlasnik šupe, jer mu je bilo sumnjivo što ne može da uđe u pomoćni objekat, jer su vrata bila zaključana iznutra. Policija je obila vrata koja su iznutra bila blokirana mlinom. Osumnjičeni prilikom hapšenja nije pružio nikakav otpor.

Podsetimo, tridesetosmogodišnja Jelena G. ubijena je oko ponoći u porodičnoj kući, naočigled svoje dece. Ona je pronađena mrtva i navodno je nožem više puta izbodena na smrt.

Komšije su ispričale da je I.R. u nedelju uveče došao na Jelenina vrata i da je u kući bilo troje dece kada je I.R. usmrtio svoju suprugu.

Prema rečima komšija najstariji sin otrčao u Dom zdravlja, koji se nalazi nedaleko od kuće i tražio pomoć, ali kada su lekari dotrčali Jelena je već bila mrtva.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter