Izvor: Alo.rs
12.01.2020 u 17:01
0

UHAPŠENI DIREKTOR PROMENIO ISKAZ: Jevtić tvrdi da je pozajmio pare! (VIDEO)

Tužilac saslušava direktora Infrastruke železnice i ostale.

U Tužilaštvu za organizovani kriminal poČela su saslušanja direktora JP „Infrastruktura železnice“ Miroljuba Jevtića i ostalih, osumnjicenih za primanje mita u vezi sa eksproprijacijom zemljišta.

Svi okrivljeni nameravaju da negiraju krivična dela, kao i Jevtić, za kojeg su mediji sinoć pisali da je priznao krivicu u policiji.

Oni su uhapšeni po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je Jevtić primio mito od 10.000 evra preko posrednika Burzanvića u službenim prostorijama.

Tužilaštvo je juce saopštilo da su advokati od strane Jevtica neosnovano i nepotrebno angažovani na poslovima eksproprijacije zemljišta na trasama brzih pruga, te da postoji osnovana sumnja da su deo uplacenog novca od JP „Infrastruktura železnice“ po osnovu fakturisanih usluga u višemilionskim iznosima, kao mito, preko posrednika, predavali Jevtiću.

Nakon saslušanja tužilaštvo ce odlučiti o daljim koracima u ovoj istrazi i da li ce tražiti da se osumnjičenima odredi pritvor.

Podsećamo, da je na saslušanju u policiji još sinoc direktor JP Infrastrukture Železnica Srbije Miroljub Jevtic priznao krivicno delo primanje mita i otkrio da je veci deo novca davao ministarki Zorani Mihajlovic i njenom mužu biznismenu Vladimiru Atanackovicu na ruke, a manji deo para zadržavao za sebe. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter