Izvor: happy BSC Portal/Blic.rs
25.12.2023 u 16:25
0

UŽAS NA KOSOVU: Poznati biznismen i njegova žena pronađeni mrtvi u planinskoj kući

Biznismen i vlasnik fabrike vode "Juniku" u istoimenom gradu na Kosovu i njegova supruga pronađeni su mrtvi u planinskoj kući.

Portparol Osnovnog tužilaštva u Peći Skadran Nikči rekao je za Ekspres da su tela pronađena u stambenoj kući u planinama Junik i da su u pitanju Mić Tofaj i njegova žena.

Tela se šalju na obdukciju

On je rekao da je tužilac za teške zločine na putu na lice mesta.

– Postoje dva tela koja su pronađena u stambenoj kući na planini Junik. Tužilac za teška krivična dela izlazi na lice mesta – rekao je Nikči.

On je rekao da će „odgovarajuće policijske jedinice istražiti uzrok njihove smrti“.

ZORANU MARJANOVIĆU PONOVO SUDE: Apelacioni sud usvojio žalbu i ukinula prevostepenu presudu

– Dva mrtva tela biće poslata na obdukciju u sudsku medicinu – dodao je on.

Stranica pod nazivom „Decani“ je nešto ranije na Fejsbuku napisala da su navodno poginuli „od posledica eksplozije gasne boce“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter