Izvor: TELEGRAF.RS
14.08.2023 u 16:22
0

UŽAS NA PALILULI: Žena pozvala majstora da joj popravi kupatilo, on joj pokazao polni organ

Muškarac B.E, inače majstor na izvođenju građevinskih radova, saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo polno uznemiravanje!

– Prema navodima krivične prijave PS Palilula, osumnjičeni je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio dana 12.08.2023. godine u stanu oštećene L.Đ. gde je bio angažovan radi vršenja građevinskih radova – stoji u saopštenju ovog tužilaštva i dodaje se:

To je uradio na taj način što je otišao u toalet, a zatim pozvao oštećenu u pomoć, koja je potom došla do toaleta i zatekla otvorena vrata i okrivljenog koji je skinuo pantalone i jednom rukom držao svoj polni organ masturbirajući, dok je drugom rukom pokazivao oštećenoj da mu priđe!

NA OMILJENOJ PLAŽI SRPSKIH TURISTA UHAPŠEN PEDOFIL: Fotografisao decu u Nei Poriju

Po nalogu ovog tužilaštva osumnjičenom B.E. je dana 12.08.2023. godine određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova.

Isti je prilikom saslušanja u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoji opasnost od bekstva.

U daljem toku postupka biće ispitani svedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter