Izvor: Novosti
20.09.2021 u 17:19
0

ZAJEDNIČKA AKCIJA POLICIJE I SPECIJALNOG TUŽILAŠTVA: Uhapšena zaposlena u sudu u Obrenovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su G. B. (64),zaposlenu u Osnovnom sudu u Obrenovcu, zbog sumnje da je izvršila krivično delo pronevera i na taj način prisvojila 13.671.993 dinara.

PROČITAJTE JOŠ: Kosovska policija u Brnjaku bacila suzavac na okupljene!

Sumnja se da je ona, od 23. februara 2015. do 24. avgusta ove godine, sačinjavala dokumentaciju za nepostojeće predmete, pre svega naloge za prenos na osnovu kojih je sa računa sudskog depozita Osnovnog suda u Obrenovcu vršila prenos novčanih sredstava na svoj tekući račun.

PROČITAJTE JOŠ: PRIČA KOJA SLAMA SRCE: Rekao da ide po devojku, seo na motor i udario u banderu!

Na taj način G. B. je, kako se sumnja, prisvojila novac i oštetila depozit suda u kojem je radila.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter