Izvor: Kurir
12.11.2023 u 11:47
0

ZAVRŠENO SASLUŠANJE BRAĆE HOFMAN: Evo kako su se BRANILI pred tužiocem u Katanićevoj

Saslušanje braće Ljubana i Miljana Vidović, zvanih braća Hofman, koji su nešto pre 10 sati privedeni u Prvo osnovno javno tužilaštvo, upravo je završeno.

Kako naš izvor otkriva, braća su negirala izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

Podsetimo, Ljuban i Miljan Hofman uhapšeni su u ponedeljak u akciji policije u jednom restoranu.

Advokat Marko Janković, koji brani braću, potvrdio je kratko za Kurir da je saslušanje u tužilaštvu završeno.

– Izneli su kratke odbrane, negirali delo, mlađem bratu se stavlja na teret samo da je snimao što nije radnja krivičnog dela. U svakom slučaju izjasnio se da nije ni snimao i da nije kriv – potvrdio je advokat Marko Janković.

Podsetimo, nakon hapšenja braće Hofman Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu naložilo da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Braća Hofman imala su tako status i na slobodi pa su sa njima u društvu često viđani ljudi poznati javnosti, ali i policiji.

Osim Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske i pokojnog pripadnika surčinskog klana Zorana Šijana, sa braćom su u društvu često viđani i Nikola Buha, bratanac Ljubiše Buhe zvanog Čume, sin Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, Veljko, ali i Nikola Vavić i pokojni Luka Perenčević.

Na fotografijama sa društvenih mreža braća su zagrljena sa svojim prijateljima, uglavnom na proslavama i porodičnim okupljanjima gde se vidi koliko su zaista bliski.

Tri snimka

Do sada su na društvenim mrežama osvanula tri snimka na kojima se vidi kako braća maltretiraju druge.

– Kome si rekao da ćeš da zakolješ papagaja? Hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Nemoj da te masakriram p***ko mala, nemoj da vidiš ko sam ja, p***o mala. Ima da me poštuješ, je si me čuo?! – govori Miljan Vidović a potom šamara konobara i udara ga pesnicom u stomak.

Sa druge strane, i njegov brat Ljuban je usnimljen kako maltretira radnike kafića u Republici Srpskoj. Na tom snimku se čuje i kako Vidović u jednom trenutku govori da reketira pola Beograda. Pojavio se i snimak kako jedan od braće malteretira dostavljača jer je „njegovoj ženi slao poruke“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter