Izvor: HAPPBSC
26.03.2024 u 10:12
0

ASTROLOGIJA: Dnevni horoskop za 26. mart: Lavovi, odličan dan pred vama; kod Strelčeva je nestabilno

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za danas.

Kad se zvezde na nebu zaigraju stvara se prava mala predstava, a kakva je ona za utorak koji je pred nama pogledajte u novoj detaljnoj astro progonozi  Horskop je informativnog karaktera i nikako ga ne treba uzimati kao zvaničnu preporuku.

Ovnovi imaju veliku potrebu za voljenom osobom, Device su užurbane da završe ono što su smetnule s uma, dok će kod Škorpija neki planovi danas biti podložni promenama.

Ovan

 

Dan ispunjen izazovima koji bi vas mogao ostaviti u dilemi. Ne verujte svemu što čujete danas, moguće su laži i intrige.

LJUBAV

Vaša veza može biti pod sumnjom, partner bi mogao biti uznemiren. Održite otvorenu komunikaciju, ali budite oprezni s obećanjima

POSAO

Stari problemi na poslu izbijaju na površinu, ali ovaj put u novom obliku. Budite spremni da se suočite sa situacijama koje zahtevaju hitno rešenje.

ZDRAVLJE

Stabilno, ali ne zanemarujte svoje emotivno stanje. Potrebno je da se izborite sa stresom kako biste sačuvali svoje zdravlje.

 

Bik

 

Nastavite sa svojim uobičajenim rutinama i strpljivo čekajte da se sve vrati na svoje mesto. Budite oprezni, neko bi mogao pokušati da vas prevari.

LJUBAV

Partner je u velikoj nedoumici, pružite mu podršku i razumevanje. Možda ćete otkriti nešto što će vas iznenaditi.

POSAO

Vaše strpljenje će biti nagrađeno. Iako možda deluje da se ništa ne dešava, stvari se polako ali sigurno kreću u željenom smeru.

ZDRAVLJE

Reuma može biti izazov, obratite pažnju na simptome i pravilno se brinite o sebi.

Blizanci

 

Dan pun emocija, posebno za one u novim ljubavnim vezama. Finansijska situacija može biti nestabilna, ali se ne brinite, rešenje će doći.

LJUBAV

Romantični osećaji će dominirati danom, ali budite svesni promenljivosti raspoloženja. Očekujte iznenađenja od partnera.

POSAO

Nedostatak novca može biti izvor stresa, ali ostanite smireni. Nove prilike za zaradu mogu se pojaviti na neočekivanim mestima.

ZDRAVLJE

Promenljivo, pratite svoje emotivno stanje i obratite pažnju na svoje potrebe.

 

Rak

 

Dan za donošenje važnih odluka. Budite oprezni sa starijim kolegama, moguće su manipulacije i intrige.

LJUBAV

Razmislite o svojim osećajima i potrebama, ali neka vaše odluke budu dobro promišljene. Emotivni sukobi su mogući.

POSAO

Važno je da se fokusirate na svoje ciljeve i ne dopustite da vas neko izbaci iz ravnoteže. Budite spremni da preuzmete kontrolu nad svojom karijerom.

ZDRAVLJE

Prekontrolišite nivo šećera i obratite pažnju na svoje fizičko stanje.

Lav

Neočekivani događaji mogu poremetiti vaše planove, ali na kraju će sve biti dobro. Budite otvoreni za nove ljude i iskustva.

LJUBAV

Kožna infekcija zahteva vašu pažnju, ali ne zanemarujte emotivne aspekte veze. Iznenadni susreti mogu probuditi stare strasti.

POSAO

Telefonski poziv može promeniti tok dana, budite spremni da se prilagodite novim okolnostima. Obratite pažnju na detalje.

ZDRAVLJE

Lečite kožnu infekciju na vreme i ne zanemarujte svoje zdravstvene potrebe.

 

Devica

 

Stara poznanstva mogu se obnoviti, što bi moglo doneti nove prilike u vaš život. Budite otvoreni za promene.

LJUBAV

Otvorite se prema novim mogućnostima u ljubavi, ali ne zaboravite na svoje vrednosti. Pazite da ne upadnete u zamke prošlosti.

POSAO

Mala šansa za promenu radnog mesta može se ukazati, razmislite o svojim ciljevima i željama. Ne propustite priliku.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje je stabilno, ali ne zanemarujte redovne preglede.

Vaga

 

Moguća je mala greška koju možda nećete odmah primetiti, ali budite oprezni jer to može imati velike posledice. Očekujte iznenađenja iz inostranstva.

LJUBAV

Virusna infekcija može poremetiti vaše planove, ali ne zaboravite da je ljubav lek za sve probleme. Razgovarajte sa partnerom otvoreno.

POSAO

Skoncentrišite se na važne zadatke i ne dozvolite da vas sitnice izbace iz ravnoteže. Obratite pažnju na svoje ponašanje prema kolegama.

ZDRAVLJE

Povišen krvni pritisak zahteva pažnju, redovno merite pritisak i brinite o svom zdravlju.

 

Škorpija

 

Otvaraju vam se nove prilike na poslovnom planu, ali budite oprezni jer neke stvari možda nisu onakve kakvim se čine. Idite kod zubara što pre, izbegnite dalje komplikacije.

LJUBAV

Vaša strast prema poslu može dovesti do zanemarivanja ljubavnog života. Pazite da ne propustite važne trenutke sa voljenom osobom.

POSAO

Fokusirajte se na poslovne prilike koje se otvaraju pred vama. Budite spremni da preuzmete rizike i istražite nove puteve ka uspehu.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa što pre kako biste izbegli dalje komplikacije. Obratite pažnju na oralnu higijenu i redovne kontrole.

Strelac

Osećate se kao da ste upali u duboke dugove, ali nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri. Pronađite način da rešite finansijske probleme.

LJUBAV

Emotivna nestabilnost može uticati na vašu vezu. Razgovarajte otvoreno sa partnerom o svojim osećajima i potrebama.

POSAO

Nesanica i nervoza mogu otežati vaš radni dan, ali budite uporni. Potražite podršku kolega i ne bojte se da zatražite pomoć ako je potrebno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter