Izvor:
28.03.2024 u 15:44
0

PARE ĆE BUKVALNO PADATI SA NEBA: Ova tri znaka u aprilu čeka NOVČANI DOBITAK

Na korak smo do ulaska u mesec koji predstavlja novi početak, a horoskop za april 2024. godine donosi dešavanja koja će obeležiti celu godinu.

Brzo proverite da li ste na spisku znakova kojima će horoskop doneti poboljšanje finansijske situacije! Evo kome stiže novac:

Devica

Ne žurite sa donošenjem odluka! Horoskop vas savetuje da je najbolje da malo usporite tokom retrogradnog Merkura. Ipak, čak i takva „pauza“ će uroditi plodom! Iskoristite svoje vreme mudro. Napravite planove za blisku budućnost i pripremite se da ih sprovedete krajem meseca. Promene u finansijama su moguće samo uz pravilnu pripremu planova za budućnost. Postavite prioritete i uzdržite se od impulsivnih kupovina do kraja perioda retrogradnog Merkura.

Freepik

Lav

Vaga

Finansijski rast nakon punog meseca u Škorpiji vam je zagarantovan ako ne zaboravite na male korake kao što je uzdržavanje od nepotrebnih troškova. U aprilu 2024. posebno obratite pažnju na onlajn pretplate. U ovom trenutku vam nisu potrebne. Sredinom meseca možete da dobijete sjajne vesti o unapređenju na poslu. Veća odgovornost donosi i veću zaradu. Posebno će vas obradovati činjenica da možete da ispunite ono o čemu ste dugo maštali, piše Najžena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter