Izvor: Najžena
25.01.2024 u 07:21
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR: Rakovi poslovno raspoloženi, ovaj znak očekuje neprijatno iznenađenje

Vaša astro prognoza za četvrtak.

Vaša astro prognoza za četvrtak.

Ovan 

U ovom periodu ste previše okupiranim stvarima iz prošlosti na koje ne možete da utičete. Čuvajte se naglih iznenadnih poteza vašeg partnera i to je sve što vam je potrebno u ovom trenutku. Glavobolja.

Bik 

Mogući problemi sa kičmom zbog prevelikog obima posla i onim čime se bavite. Nađite način da se što više posvetite svom zdravlju i svemu onome što ima veze sa vašim načinom života.. emocije su danas u drugom planu..

Blizanci

U vama već neko vreme postaje veoma neizdržljivo kada su u pitanju odnosi sa porodicom. To je nešto na šta ne možete da racionalno utičete i pokušajte da ne ulazite u sukob do kraja dana.

Rak 

Danas ćete biti poslovno raspoloženi jer saradnici vam daju podršku i možete da računate na dobre poslovne poteze.. situacija u ljubavnom smislu je zategnuta jer partner ne razume vaše unutrašnje konflikte i ono što osećate..

Lav

Danas je najvažnije strpljenje koje  nemate dovoljno i to je ono što može da reši vaše današnje raspoloženje u vezi posla. Situacija sa voljenom osobom ide u pogrešnom pravcu jer kroz svađu mislite da možete da dobijete sve.

Devica

Tvrdoglavo se ponašate i očekujete da to partner prihvati. Nemojte donositi prerano poslovne poteze jer osoba u znaku Ovna vam nije otvorena podrška. Mogući problemi sa ishranom.

Vaga

Danas pokušavate da budete u ravnoteži sa sobom ali ne i sa svojim mislima. Sve se negativno odražava jer nemate strpljenja za sve ono što radite.. najveći problem su vaše emocije koje vas ceo dan iritiraju.

Škorpija

Analizom poslovne situacije možete imati samo unutrašnjih problema ali nećete moći ništa da rešavate. Osoba u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška, tokom dana vam daje pogrešne savete. Slušajte svoje emocije.

Strelac 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Nemojte sve negativne emocije usmeravati u partnerskom odnosu – nije sve do partnera. Mnogo toga možete da potražite i u svojim planovima od ranije.

Jarac 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partneru i njegovom mišljenju o vama. Mogući problemi sa spavanjem.

Vodolija 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim izazovom vaše potrebe da dominirate naročito kada je u pitanju odnos u ljubavi. Nemojte dozvoliti da se drugi posvete svemu onome što ste trebali vi. Zdravlje je najbitnije.

Riba 

U narednom periodu bićete u mogućnosti da poslovno napredujete uz pomoć svog znanja i veštine koje ste ranije stekli. Situacija u krugu porodice je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u najbolji red.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter