Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
08.11.2023 u 07:24
0

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR: Ovnovima se komplikuje porodična situacija, Vage, povedite računa o zdravlju

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju.

Ovan

Situacija u krugu porodice je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Ne dozvolite da vas drugi opterećuju svojim planovima i programima. Vaše je da iskažete svoje stavove.

Bik

Komunikacija sa partnerom i njegovom porodicom je veoma kvalitetna zahvaljujući njegovim pozitivnim stavovima. Partner pokazuje želju da se menja na bolje vaš odnos i da pokaže takođe emocije koje je do sada sakrivao.

OTKRIVAMO: Koliko vremena je potrebno da se zaljubite i koliko PRAVIH ljubavi ćete imati?
FREEPIK/marymarkevich

Blizanci

Današnji dan je kao neki od onih dana kada se ništa ne dešava, a vi ste ipak veoma nemirni i napeti. Poslovna situacija je stabilna zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Zdravlje je stabilno.

Rak

Do kraja dana povedite računa o svom ponašanju. Ostavljate utisak osobe koja ne ume da se kontroliše posebno kada su u pitanju emocije i potreba da dominirate u odnosu na druge.

Lav

Tokom dana najbolje je da se okrenete poslu i poslovnim aktivnostima. Osoba u znaku Vodolije vam stvara osećaj stabilnost i sigurnost – to je dobro za vašu poslovnu ambiciju. Organi za varenje su osetljivi.

Devica

Tokom ove radne nedelje povedite računa o mogućim sukobima na relaciji vi i saradnici. Nemate dovoljno energije da se posvetite svemu onome što je bitno ali napravite listu bitnih poslova.

Vaga

Dan počinje dobrim vestima iz inostranstva u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Do kraja dana bićete pod jakim uticajem drugih ljudi posebno kada su u pitanju odnosi koji se moraju menjati. Problem sa stomakom.

Škorpija

Do kraja dana bićete loše raspoloženi zbog loših vremenskih prilika ili zbog osećaja da se niste dobro odmorili / spavali. Do vas je kako ćete se organizovati u narednih nekoliko dana kad je reč o prijateljima i njihovim problemima.

Strelac

Jupiter je aktiviran kroz vaše polje poslovne komunikacije i saradnje stoga ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa ljudima oko sebe. Bićete veoma zadovoljni svojim poslovnim ambicijama.

Jarac

Do kraja dana nemojte da ulazite u rasprave koje su se već dešavale. Ovo se posebno odnosi na poslovnu saradnju sa osobom koja je u znaku Ovna i njena tvrdoglavost je ono što vas najviše iritira. Zdravlje je odlično.

Vodolija

U narednih nekoliko nedelja pred vama je veoma komplikovan poslovni period zbog uticaja drugih. Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije koja je totalno nekvalitetna i to vas iritira. Partner je previše zatvoren.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. NOVEMBAR: Ovnovi, nemojte kršiti ustaljena pravila, Bikovi, delujete nesigurno

Ribe

Tokom dana najbolje je da se povučete i da ostavite da se partner sam snalazi i rešava svoje probleme. Vi niste dužni da bilo šta resavate. Povedite računa o mogućim problemima sa stomakom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter