Izvor:
24.05.2017 u 12:16
0

HOROSKOP ZA 24.MAJ: Blizance očekuje flert, Škorpije strastvena avantura!

OVAN (21.3.- 20.4.)

24.5.2017.

Žene-
Tamna faza Meseca pred pojavu mladog Meseca u Biku može doneti neka ra zmišljanja o osobi koju viđate na poslu. Trebalo bi da se manje nervirate ako stalni partner ne pokazuje dovoljno razumevanja za vaše ambicije. Osećate se sjajno u društvu Vodolije.

Muškarci-Trudite se da fascinirate partnerku, naročito ako se radi o osobi koja će vam dati na znanje koliko vas ceni. Bitno vam je ne samo šta misle o vama nego i šta vi mislite o nekom s kim se u poslednje vreme viđate i uvereni ste da bi ta osoba trebalo da koriguje nešto u svom ponašanju.

BIK (21.4.-21.5.)

24.5.2017.

Žene-Spremni ste da se maksimalno anagažujete oko nekog ko je veoma atraktivan i uspešan.Na vas računaju i vi ćete imati mogućnost nalaženja rešenja za svoj status jer ako želite da budete u stalnoj vezi, pruža vam se prilika za tako nešto.

Muškarci-Dobro se snalazite u društvu Jarca ili Raka i pokušavate da date na znanje koliko vam je stalo do partnerke. Neko koga povremeno viđate u javnosti interesuje se za vas i daće vam na znanje da je spreman da svoje obaveze podredi vama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

24.5.2017.

Žene-Slab Merkur, vladalac vašeg znaka uz Mesec u Biku može doneti razmišljanja o razlozima partnerovog ponašanja na koje vi nikako ne možete da se naviknete.Imate potrebu da se osamite i da nikom ne polažete računa za ono što radite i čime se bavite.

Muškarci-Nervozni ste i okrivljujete partnerku za neke nesporazume ili za neke vaše profesionalne probleme. Moguće da ste veoma rado viđeni gde god se pojavite i da ste skloni tajnim vezema. Danas je moguć flert sa Bikom,Ribama ili Vagom.

RAK (21.6. – 22.7)

24.5.2017.

Žene-Ne bi trebalo da se obazirete na eventualne kritike od strane jednog Ovna, Jarca ili Škorpije. Ako vam se dopadaju Bik ili Devica nađite način kako da sa njima uspotavite komunikaciju koja vama najviše odgovara. Ne ulazite u raspravu sa Strelcem.

Muškarci- Harmonična atmosfera u domu je ono što vam je potrebno .Spremni ste da uradite mnogo toga što bi bilo mudro ali je potrebno da poslušate savet jedne Škorpije sa kojom se često srećete ili čujete. Vaše samopouzdanje je na niskim granama.

LAV ( 23.7.- 23.8.)

24.5.2017.

Žene-U slučaju da vam se dopadaju Bik ili Rak, njihovo ponašanje može da vas navede na pogrešan zaključak. I oni vole da budu zavedeni a vi to umete. Ako ste mladi, pokušavate da budete ono što niste i to neće imati nikakvog efekta kod jednog Jarca koji će želeti da mu date konkretne dokaze vaše naklonosti.

Muškarci-Vaša prilagodljvost je samo prividna i taktike radi i partner to zna i oseća i vraća vam istom merom. Nemojte se stideti emocija. Budite prirodni, ako treba i neprijatni, ali izvucite potrebnu informaciju od njega posebno ako ste sumnjičavi. Ukoliko se radi o nekome ko nije slobodan, ta druga osoba je veoma ljubomorna na vas.

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

24.5.2017.

Žene-Nemojte pravite partneru ljubomorne scene samo na osnovu onoga što ste čuli. Neki drugi Blizanac ili Škorpija vas zamaraju ljubomornim scenama. Pazite danas da ne popustite pred nagovaranjem jedne Škorpije u vezi sa izlaskom, ako vam se nigde ne izlazi. Moguć je susret posle duže vremena sa Bikom na nekom malo čudnom mestu.

Muškarci-Nećete moći da izbegnete ljubomornu scenu, posebno ako vam je podznak u Raku ili Jarcu. Nervoza vas drži već izvesno vreme, uglavnom kada ne znate gde je partnerka, šta radi i šta priča, čak i ako je kod mame. Ako ste slobodni, pazite da ne uđete u neku potpuno nedoličnu kombinaciju koja vam apsolutno ne odgovara

VAGA (23.9. – 22.10.)

24.5.2017.

Žene-Nemojte popuštati pred nečijim zahtevima ili pred nekom vrstom ucene. Ako ste mladi, možda se radi o roditeljima koji pokušavaju da upravljaju vašim životom. Ukoliko ste u zrelim godinama, mnogo bolje vladate situacijom. Slobodne Vage imaju šanse da sretnu nekog Ovna, Bika, Vagu ili Vodoliju.

Muškarci-Neko na vašem radnom mestu, biće prilično hladan prema vama. Ako se radi vašoj simpatiji, moraćete da budete uzdržani i da ne pristajete ni na kakvu provokaciju, jer će se raditi u stvari o potrebi parntera za svađom .Budite spremni da pređete preko mnogo čega. U stvari dopada vam sse jedan Ovan

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

24.5.2017.

Žene-Osećate se veoma prijatno u društvu osobe koja vam po mnogim pitanjima ugađa.. Nemojte ni sumnjati u njena osećanja, čak i ako bude spominjala nekoga ko joj je nekada davno bio značajan. To nema nikakve veze sa vama dvoma. Prema jednom Ovnu imate prilično čudan odnos. Moguća je i strastvena avantura i rasprava.

Muškarci-Previše ste ste ozbiljni ili možda čak pomalo melanholični. Ne dozvoljavate partneru da vam se previše približi ili da sa vama uspostavi zaista bliski kontak, kao da se stidite svojih osećanja. Kako dan bude odmicao, bolje ćete se osećati, jer ćete biti sve društveniji.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

24.5.2017.

Žene-Mašta vam je prenaglašena, uobražavate da se dešava nešto mimo vašeg znanja, pomalo ste ljubomorni, a u stvari, partner je ljubomoran na vas. Bilo bi bolje da izbegnete neke važnije razgovore s njim, ili da ne započinjete teme iz prošlosti. To vas može u velikoj meri opteretiti, nećete znati na čemu ste.

Muškarci-Možete se nadati mnogo čemu, naročito prijatnim momentima u većem društvu. Treblao bi da napravite prvi korak kada je u pitanju jedan Jarac. Rak će vam dati ideju kako da ga osvojite. U pitanju je nepotrebna stidiljivost ili strah da bi mogao biti povređen.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

24.5.2017.

Žene-Privlači vas osoba sa kojom imate mnogo sličnosti, moguće da je u pitanju ambicija. Oboje možete pomisliti da ste jedno za drugo pravi izbor, naročito ako se radi o Devici .Medjutim, potrebno je mnogo strpljenja da bi ta veza uspela. Vi ste osetljivi i prilično sujetni i ne odgovara vam trenutna situacija.

Muškarci-Mnogi predstavnici ovog znaka u poslednje vreme su jako opterećeni razmišljaju o nekome ko im je nekada bio drag.Imate priliku da doživite lepu ljubavnu priču,ali bi trebalo da se postavite drugačije da budete malo komunikativniji.Nalazite se u periodu kada možete doživeti lepu romansu.

Muškarci- Vaša okolina ima razumevanja za vas, naročito ako ste u nekoj vrsti emotivne dileme ali ako ste jednu partnerku zamenili drugom, manje vrednom, bez nekih ozbiljnijih razloga, morate se suočiti sa posledicama tog postupka. Oni koji su u dugoj stabilnoj vezi ili braku, verovatno planiraju zajendički put.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

24.5.2017.

Žene-Imate mogućnost da se sretnete sa Vodolijom, Rakom ili Vagom u nekom većem društvu, moguće na nekom koncertu. Nemojte biti previše nametljivi, bez obzira da li se radi o stalnom partneru, ili o nekom koga ste tek upoznali. Pokušajte da budete što je moguće uviđavniji i ako treba, budite Vi ona strana koja organizuje susret.

Muškarci-Ako dobijete poziv da se vidite sa nekim koga dugo niste imali prilike da sretnete, naročito negde na putu, najverovatnije ćete biti oduševljeni pozivom koji će nakon toga uslediti. Nalazite se u prilično napronom periodu, jer preovladavaje vatrenih znakova loše utiče na vaše psihičko stanje.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

24.5.2017.

Žene-Jedan od boljih dana, u toju kojih druženje sa vazdušnim znacima, koje poznajete preko posla, naročito sa jednom Vodolijom, može doneti satisfakciju. Imate veliku potrebu da date na znanje kako se osećate, i da želite malo sadržajniji društveni život. Jedan Jarac će imati razumevanja za vas.

Muškarci- Ne odgovara vam tranzit Marsa preko Blizanaca zbog čega možete biti nervozni, nestrpljivi i nespremni da prihvatite sugestije partnera u vezi sa vašim poslom. Dopada vam se ambiciozna osoba, koja radi u medijima, ili sa strancima. Ako ste slobodni, a mislite na jednu Devicu nemojte oklevati da je pozovete.

Izvor:astrozenit.com
Foto.Twitter/TanjugINFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter