Izvor:
30.05.2017 u 12:07
0

HOROSKOP ZA 30.MAJ: Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN (21.3.- 20.4.)

Želite da ostvarite dobru saradnju sa nekim u koga imate veliko poverenje i ko vam je oduvek bio naklonjen. Znate dobro kako da dođete do nekog ekstra novca u saradnji sa onima na koje možete da se oslonite. Nemojte nepotrebno ulaziti u raspravu sa Vagom ili Bikom koji dobro znaju da nisu ispunili obećanje.

BIK (21.4.-21.5.)

Pod pritiskom ste da uradtie nešto što niste planirali ali želite da budete u dobrim odnosima sa onima sa kojima radite u poslednje vreme ali ne i da ulažete mnogo napora u sve što radite. Budite strpljivi i ne žurite sa donošenjem odluke u vezi sa poslom koji planirate da radite zajedno sa Lavom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Dobar aspekt između Meseca i Marsa odnosi se na na rešavanje finansijskih problema ukoliko to radite na diskretan način. Moguće da ćete naći nači kako da rešite problem u vezi sa nekim kreditiom ili ulaganjem novca u nešto što vam je veoma bitno.

RAK (21.6. – 22.7)

Trudite se da nađete zajednički jezik sa jednom Vodolijom ali bi bilo bolje da energiju usmerite na Bika, Jarca ili Škorpiju. Imate mogućnost da rešite neku vrstu nesporazuma sa nekim ko vam je već više puta dao na znanje da od vas očekuje da budete mnogo popustljiviji.

LAV ( 23.7.- 23.8.)

Nemojte se danas raspravljati sa onima kojima lako polazi za rukom da vas iznervirju.Bićete prilici da se sretnete sa nekim ko će imati za vas dobar poslovni predlog ali vi ćete i pored toga biti prilično nepoverljivi. Imate neke svoje tajne planove o kojima nikom ne priačate.

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

Verujete da možete da se adaptirate na situaciju koja vam u stvari ne odgovara.Nemojte se previše okupirati problemima drugih, čak i ako se radi o vašim bližnjim ili o familiji vašeg partnera, naročito ako ne možete da ih rešite. Trudite se da nađete način kako da ubedite Raka da vam napavi ustupak.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Pozicija Meseca i Marsa u odgovara ambicioznim predstavnicima vašeg znaka koji su spremni da urade sve ono što se od njih očekuje. Dajete na znanje okolini da ste pouzdani i da ste veoma profesionalni. Ako ste mladi i tražite posao, dobićete ga posredstvom osobe visokog ranga.

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

Trudite se da izađete partneru u susret po mnogim pitanjima i želite da budete neko na koga može da se osloni. Ako ste slobodni, tražite način kako da osvojite nekog ko je često u inostranstvu i verovatno ćete biti u prilici da mu date na znanje da ste spremni da učinite neki kopromis.

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

Imate zašto da se radujete saradnji sa nekim sa kim ste oduvek nalazili zajednički jezik. Pokušavate da se maksimalno agažujete na poslu koji će vam se isplatiti i očekujete od pretpostavljenog da vam pruži podršku u poslu koji je veoma zahtevan. Mogući su neočekivni dobici iz inostranstva.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

Naporan dan ako očekujete da vam se javi neko s kim biste mogli zajedno da radite ili ste već nekada radili na nekom projektu. Ako ste spremni da se angažujete na poslu zajedno sa Bikom ili Rakom, morali biste pokazati mnogo više energičnosti i ambicije.

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

Danas biste mogli završiti jedan važan posao, moguće da ima veze sa sklapanjem ugovora ili sa poslom koji biste mogli obavljati na putu. Ako vam se bude javila Škorpija ili ako vam Lav bude ponudio zajednički posao, nemojte se previše dvoumiti.

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

Naporan dan za one koji pokušavaju da reše problem u vezi sa nekretninama ili novcem.Imate način da se dogovorite sa nekim ko vam je veoma drag. Ako se budete raspravljali sa jednim Rakom ili Bikom budite tolerantni i pokušajte da napravite dogovor sa Jarcem.

astrozenit.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter