Izvor: happyBSC
28.09.2020 u 10:52
0

JEDINI PRAVI: HOROSKOP ZA OKTOBAR! Škorpije konačno ulaze u mirne vode, a evo ko će zablistati

Vidarica Bela za Happy BSC portal predviđa šta očekuje vaš horoskopski znak u narednom periodu… Proverite šta vas očekuje… 

OVAN

Budući da se događaji odvijaju u vašu korist i mnoge stvari vam idu za rukom imaćete puno pomoći drugih ljudi. Nemojte zaboraviti da se odužite kome treba i da pomognete u datim situacijama tim isti osobama kad vi njima zatrebate!

BIK

Vaša trenutna pozicija je takva da se jedna faza završava, a druga još nije počela. Zbunjeni ste zato što nemate dovoljno iskustva da bi ste se uhvatili u koštac sa svime što vam se dešava. Potražite savet i pomoć nekog iskusnijeg.

SAZNAJTE I OVO…

PROFESOR PETAR KOČOVIĆ IZNEO SVOJU PROGNOZU: Novi pik korone očekuje nas 1. novembra!

KONAČNO: Građani Srbije mogu u Sloveniju bez testa i karantina

PRIPREMITE KIŠOBRANE: Ovo su izgledi vremena za narednih 7 dana – IZNENADIĆETE SE

VAKCINACIJA 2 MILIONA LJUDI U SRBIJI: Prve doze stižu sledeće nedelje!

ALARMANTNO! EPIDEMIJA RAKA U SRBIJI Korona je uticala na povećanje broja OBOLELIH I UMRLIH od kancera

BLIZANCI

Pazite se ne donosite nikakve iznenadne i neopozive odluke. Ne delujte bez razmišljanja.Vreme je za oprez! Zastanite i razmislite o svim faktorima i o situaciji u kojoj se nalazite. Ni u kom slučaju ne upuštajte se u rizične poduhvate.

RAK

U ovom trenutku vašeg života dominiraju razlicitosti zbog čega je jako teško razumeti se sa drugima. Razlike su u mišljenjima i stavovima. Kažite ono što vam je na umu. A ko zna, možda možete da utičete na dalji tok događa.

LAV

Morate se organizovati i disciplinovati ako želite da dostignete željeni uspeh. Gledajte stvari onakve kakve jesu i nazovite ih pravim imenom. Sada vam se pruža prilika da zablistate punim sjajem. Neko želi da čuje vaše mišljenje o poslu. Otkrijte slobodno ideje o budućim poduhvatima!

DEVICA

U ovom trenutku vašeg života odnosi sa drugim ljudima su izuzetno važni. Sada je pravi trenutak da postavite sebi prioritete. Radite na ostvarenju nekog dugoročnog cilja, a u međuvremenu ostvarite i neki cilj „manjeg dometa“. U svakom slučaju uspeh manjeg ili većeg obima!

VAGA

U ovom času ili situaciji je najbolje da budete pre svega odmereni i da ne namećete svoj način razmišljanja drugima. Klonite se centra pažnje zato što vam to sada može doneti samo neprijatnosti. I znajte, svaka skromna i istrajna osoba ostvari svoje snove i želje.

ŠKORPIJA

Vi ste pred novom situacijom i više ne možete da čekate da se stvari reše same po sebi. Treba da se pokrenete. Prihvatite događaje onako kako nailaze i ne dozvolite da utiču na vaše stavove. Sve će se srediti i krenuti ustaljenim životnim tokom. Tako ćete imati dovoljno vremena da isplanirate svoj sledeći korak.

PROČITAJTE JOŠ…

AUTOMOBIL VELIKOM BRZINOM UDARIO U ZADNJI DEO AUTOBUSA, IMA POVREĐENIH: Teška saobraćajka kod ZMAJEVE PUMPE!

NEKADAŠNJI KOMANDANT OVK PRED SUDOM: Mustafa se danas u Hagu izjašnjava o krivici za ratne zločine na Kosovu 1999.

ULOŽENO 8,24 MILIONA DOLARA: Australija razvija SPREJ ZA NOS u borbi protiv Kovida

FEDERER NADAHNUTO GOVORIO O NAJVEĆIM RIVALIMA: Đoković je sjajan, tera te da udaraš loptice bolje…

STRELAC

U ovom teenutku imate podršku pa se stvari dešavaju i bez vaše volje i uticaja. Sada je moguće da sa jakim i dobrim idejama postignete siguran razvoj i brz napredak. Probijajući se na taj način do uspeha vaše sposobnosti dobišete adekvatna priznanja.

JARAC

Pažljivo odmeravajte energiju koju ulažete u pojedine antivnosti kao i reči koje izgovarate. Velikom silom i forsiranjem možete samo odgurnuti neke prijatne stvari koje vas čekaju. Pravi način u ovom trenutku jeste praćenje toka stvari. Ni prebrzo, ni presporo, već onako kako situacija zahteva.

VODOLIJA

Ne možete uvek biti glavni u svemu. Ponekad treba tu ulogu prepustiti drugima. Uvek postoji neka osoba koja ima više iskustva u nekim stvarima i trebalo bi nju poslušati. Ukoliko zanemarite taj savet situacija će za vas postati jako teška i naćićete se u stresnoj i rizičnoj poziciji. Ne prenagljujte!

RIBE

Jako ćete biti ogorčeni na situaciju koja će vas snaći. Problemi na sve strane, deo vaših problema potiče od vas samih i ima veze sa vašim sopstvenim lošim potezima i procenama. Znači za situaciju koja vas je snašla sami ste krivi i morate je ispraviti i ako nije lako. Promišljene odluke i mudri potezi osiguraće srećan ishod!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter