Izvor: Telegraf.com
18.09.2023 u 11:12
0

NEDELJA POČINJE NAPETIM ASPEKTOM IZMEĐU MESECA I PLUTONA: Oprez, moguće prekretnice u partnerskim odnosima

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ponedeljak započinjemo napetim aspektom između Meseca i Plutona, što će dovesti do transformacije i prekretnice u partnerskim odnosima. Mogući su prekidi, ali i tenzija uslovljena strahom od gubitka, manipulacijom i ucenom. Kako Mesec pređe u znak Škorpije, fokus se pomera na zajednička ulaganja, podelu imovine, rešavanja kredita ili nasledstva, traženje investitora. Povoljan je dan za sve finansijske konstrukcije, tražnje pozajmice, dugoročne projekte i važne promene. Izuzetno je dobro da se oslonite na svoju intuiciju i pratite znakove pored puta, kako bisteiskoristili povoljne uticaje u vidu ljudi i prilika koje vam dolaze neočekivano.

Utorak je veoma izazovan dan u kojem lako može doći do prekida odnosa. Javljaju se veoma snažne emocije posesivnosti, ljubomore, straha, posebno od odbacivanja, ostavljanja i nemaštine, koji će uzrokovati direktne sukobe i konflikte. Važno je biti prisutan ovog dana te reagovati smireno, a nalet negativne energije koja se može osećati da se uperi u fizičku aktivnost i naporniji rad. Istrošite akumuliranu snagu u nešto produktivno i kreativno, a ne u svađe.

Finansije, zajednička imovina i ulaganja najčešći su izvor frustracije i neslaganja ovog dana. Imajte pravu meru u svemu i ne preterujte. Sunce u opoziciji sa Neptunom dovodi do pada imuniteta. Zdravstveni segment je takođe pod znakom pitanja, pa ovog dana saznajete za neke nepovoljne informacije u vezi sa nečijeg zdravlja kao i potrebe za operacijom. Imunitet je slabiji, te lako dolazi do virusa, prehlade ili alergija.

Sreda je veoma dinamičan dan u kojem nas očekuje dosta događaja i aktivnosti. To vas može dosta umoriti i iscrpeti, pa se postarajte da imate vremena za odmor i dobar san, ali se i dobro organizujte jer vas očekuje puno kretanja, razgovora i dešavanja.

NE UMEJU SA NOVCEM: Evo koji horoskopski znaci se najviše razbacuju!

Što ste manje fleksibilni, to će vam ovaj dan biti teži. Idealan je dan da pokrenete važne transformacije i prekretnice u nekom segmentu života. Važno je podesiti na budućnost i buduće planove jer ćete tako najviše iskoristiti tranzite. Ukoliko se budete pecali na trenutna zbivanja i provokacije, možete veoma burno reagovati i propustiti povoljne prilike za krupne životne odluke i poduhvate.

Od četvrtka Mesec iz Strelca donosi jasniju viziju i pravac kojim treba da krenete. Idealno je za pregovore, posebno projekte povezane sa strancima i inostranstvom. Povoljno je za rešavanje zakonskih pitanja, angažovanje advokata, sticanje diplome i licenci, pribavljanje zvanične dokumentacije koja vam je potrebna za ostvarenje nekog cilja. Mogući su novi zakoni i regulative.

Sunce u dobrom aspektu sa Plutonom obećava povoljan ishod svega što započnete u ovom periodu. Važno je ići slobodno bez straha, ali uz prisustvo konkretnih zadataka i aktivnosti koje su vam potrebne na putu ostvarenja. Samo postupajte racionalno i logično uz obavljanje praktičnih obaveza. Polje zdravlja i posla daće vam najviše prosperiteta. Idealno je i za početak detoxa, uvođenje novih navika i početak režima ishrane.

subotu imamo Mesec u Jarcu koji će doneti ozbiljnost, povlačenje, rezervisanost, ali i brige. Najbolje možete iskoristiti ovaj dan ukoliko se posvetite nekom svom dugoročnom cilju kao i zahtevnim obavezama. Lakše vam je da preuzmete odgovornost za svoj život, pa možete resavati neke životne situacije i probleme. Razgovori mogu biti većinom ozbiljni. Površne teme vas ne interesuju, a može se dogoditi da se spontano nametnu neka važna pitanja. Sunce ulazi u znak Vage što će na svesnom nivou doneti fokus na temu partnerskih odnosa i poslovnih saradnji.

Nedelju završavamo u sličnoj atmosferi iz subote. Pojaviće se potreba da se nabacuje osećaj odgovornosti i krivice, pa se setite da se uzdržite od negativnih komentara i pokušajte da od potencijalno neprijatnog odnosa napravite prijateljski gest i omekšate situaciju. Već u ranim jutarnjim časovima lako dolazi do eksplozivnih situacija i sukoba. Postoji sklonost ka povredama, kako fizičkim tako i emotivnim. Neko može reagovati povlačenjem.

Ovog dana se pojavljuju situacije koje zahtevaju ključnu promenu pravca i planova. Razmišljajte o dugoročnim ciljevima i iz tog ugla donosite odluke. Da li će vam se ono što radite sada dopadati i za duži vremenski period i da li vidite sebe za godinu dana od sada u istoj situaciji, odnosu ili poslu

petak je najbolje usmeriti pažnju na uživanje, zadovoljstvo i stvaranje dobrih odnosa. Ukoliko nađete neku svetlu tačku i vodilju čak i u nepovoljnim okolnostima koje se mogu događati ovog dana, najbolje ćete ga iskoristiti i stvoriti pozitivnu atmosferu. U suprotnom ovaj dan može vam doneti dosta nezadovoljstva, frustracije i nepotpuni osećaj. Ovog dana možete imati situacije u kojima ne dobijate potpuno zadovoljstvo, već polovičnost.

Osećate da vas dve podjednako važne stvari vuku, ali u dva potpuno suprotna pravca. Koji god pravac da odaberete nećete biti zadovoljni. Idealno bi bilo kada biste mogli da dozvolite da vam sarađuju i intuicija i logika i da odaberete put koji vas ipak više motiviše. Pripazite i u komunikaciji jer lako dolazi do nesporazuma, posebno zbog nekih stavova, sistema vrednosti i verskih ubeđenja. Proveravajte sve informacije. Lako se događa preuveličavanje, pa održavajte pravu proporciju i tačnost činjenica koje dolaze do vas. Sunce je na poslednjem stepenu, pa ovo dodatno pojačava izazovne situacije, posebno sa muškarcima i osobama od autoriteta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter