Izvor: happy
13.02.2024 u 10:28
0

MESEC U RIBAMA DONOSI VELIKE PROMENE: Najviše će uticati na OVE horoskopske znakove

Tri znaka će najviše biti na udaru

Mesec, planeta koja simbolizuje naše emocije i dušu, ušla je 10. februara u Ribe, gde će imati veliki uticaj na Rakove, Ribe i Škorpije.

Mesec u Ribama je astrološki termin koji se odnosi na položaj Meseca u astrološkom znaku Riba. Ribe su poslednji znak Zodijaka, a karakterišu ih duboka emocionalnost, saosećajnost i intuitivnost. Kada je Mesec u Ribama, naglašavaju se ove osobine, što može rezultirati intenzivnim emotivnim iskustvima i dubokim empatijama prema drugima.

Osobe rođene s Mesecom u Ribama često su izrazito osetljive i intuitivne. Imaju tendenciju da budu sanjalački nastrojene, skloni maštanju i introspekciji. Njihova emocionalna osetljivost može ih učiniti veoma saosećajnim prema drugima, ali istovremeno i podložnim apsorpciji tuđih osećanja i energija, što može biti izazovno za njihovo emocionalno blagostanje.

Mesec u Ribama takođe može pojačati kreativnost i umetnički izraz. Ove osobe često imaju dubok osećaj za lepotu i mogu se izraziti kroz različite umetničke medije poput slikarstva, muzike ili pisanja.

Međutim, Mesec u Ribama može doneti i izazove. Osobe s ovim položajem Meseca mogu biti sklonije izbegavanju konflikata i suočavanja s stvarnošću, pa imaju tendenciju da se povuku u svoj unutrašnji svet kada se suoče sa stresom ili problemima.

Važno je da osobe s Mesecom u Ribama nauče da postavljaju granice i nauče kako da upravljaju svojom emocionalnom osetljivošću kako bi održali emocionalnu ravnotežu. Praktikovanje meditacije, umetnosti ili duhovnosti može biti korisno za održavanje unutrašnjeg mira i stabilnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter