Izvor: Novosti
18.01.2024 u 01:47
0

OVO SE DEŠAVA SAMO JEDNOM GODIŠNJE: Prva Mesečeva četvrt je u Ovnu – evo šta to znači za vaš horoskopski znak

Prva Mesečeva četvrt je u Ovnu - evo šta to znači za vaš horoskopski znak.

Prva Mesečeva četvrt je u Ovnu i to se dešava samo jednom godišnje. Saznajte šta to znači za vaš horoskopski znak i šta da očekujete u četvrtak 18. januara na poslu, u ljubavi, zdravstvenom planu, odnosu sa ukućanima…

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

ZEČJA NOGA, ZLO OKO ILI HVATAČ SNOVA: Svaki znak ima svoju amajliju, znate li koja je vaša?

Ovan (21. 3 – 20. 4)

Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku (jednom godišnje), ove godine, donosi novac rođenima u trećoj dekadi, i to preko kontakata sa strancima, putovanja, turizma, predavaštva, izdavaštva. Strelac misli na vas. Osetljivi zglobovi.

Bik (21. 4 – 21. 5)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući inspiracije pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, planetom posla, donoseći vam uvećanje prihoda preko honorarnog ili paralelnog posla. Problemi sa hormonima.

Blizanci (22. 5 – 21. 6)

Prva Mesečeva četvrt u Ovnu (jednom godišnje), ove godine donosi promenu planova i mogućnost uvećanja zarade rođenima u trećoj dekadi. Ipak, oprezno sa ulaganjem novca u nove poslovne aranžmane. Podložnost povredama u sportu.

Rak (22. 6 – 22. 7)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u vašem astrološkom polju karijere, prvai napet aspekt sa Plutonom, donoseći vam vanredne troškove i rasprave sa autoritetima. Voljena osoba unosi tenziju u vaš emotivni odnos. Proverite hormonski status.

Lav (23. 7 – 22. 8)

Prva Mesečeva četvrt u Ovnu, ove godine, donosi vam novac preko kreativnih i poslova koji podrazumevaju česta putovanja. Budite tolerantniji prema saradnicima. Emotivni partner planira odlazak na zajednički put s vama. Osetljiv nervni sistem.

Devica (23. 8 – 22. 9)

Ove godine, prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući finansija i rizika, upozorava na oprez prilikom ulaganja novca u nove poslovne projekte. Slobodne Device očekuje strastveni susret sa Bikom ili Rakom. Pazite da se opečete.

Vaga (23. 9 – 22. 10)

Odgovara vam prva Mesečeva četvrt u Ovnu, jer pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi ali i posla. Međutim, napet aspekt sa Plutonom, upozorava sa izbegavate nepotrebne troškove i rasprave sa voljenomn osobom.

Škorpija (23. 10 – 22. 11)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u astrološkom polju posla, upozorava na oprez prilikom dogovora sa strancima. Budite tolerantniji prema saradnicima. Strastveni susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata. Opasnost od vrele vode.

Strelac (23.11 – 21. 12)

Prva Mesečeva četvrt u Ovnu, obrazuje dobar aspekt sa Venerom u vašem znaku, donoseći vam novac preko inostranstva i kreativnih zanimanja. Susret sa atraktivnom osobom na koncertu, u pozorištu, sportskoj tribini. Izbegavajte alkohol.

Jarac (22. 12 – 20. 1)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući privatnog života, upozorava da se klonite rasprava sa ženama, članovima porodice, ali i poslovnim saradnicima. Novac vam stiže preko paralelnih angažmana. Podložnost povredama u kući.

Vodolija (21. 1 – 19. 2)

Odgovara vam prva Mesečeva četvrt u Ovnu koja pravi trigon sa Venerom, jer vam donosi uvećanje prihoda preko putovanja u inostranstvo i zanimanja koja podrazumevaju uniformu na radu. Izbegavajte rasprave sa autoritetima. Bol u zglobovima.

Ribe (20. 2 – 20. 3)

Ovogodišnja prva Mesečeva četvrt u astrološkom polju posla i ljubavi, donosi vam novac preko zemalja nemačkog jezičkog područja. Mogući vanredni troškovi, ali i konflikti sa emotivnim partnerom. Čuvajte se lažnih prijatelja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter