Izvor: najzena
30.11.2023 u 12:48
0

SA NJIMA SE JEDNOSTAVNO NE MOŽE: Žene rođene u ova tri znaka su teške kao „crna zemlja“

Ako želite ljubav za ceo život, sa njima će biti najteže, gotovo nemoguće

Ako želite ljubav za ceo život, sa njima će biti najteže, gotovo nemoguće! Žene u ova tri horoskopska znaka veoma teško ostvaruju ljubavnu vezu. Jednostavno imaju takav karakter koji im otežava opstanak u zajednici. Ako želite ljubav za ceo život, sa njima će biti najteže, gotovo nemoguće!

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR: BLIZANCI, problemi u odnosu zbog…

Ovan

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nadgledaju svaki aspekt veze. Nije da te ne poštuju kao osobu. Takvi su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja u početku su interesantni, ali to samopouzdanje vremenom preraste u nadmoćnu prirodu sa kojom ćete se teško nositi. Neće dobro reagovati na nekoga ko im preti, na nekoga čija je ličnost tako intenzivna i moćna kao njihova. Najvažnije je da znate da oni ne žele da njihova veza bude borba za prevlast.

Device

Postoji jedna stvar koju ljudi ne vole kod Devica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde. Od vas će očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj biti žao ako se osećate loše jer ste izneverili njena očekivanja. Ona oseća pravo da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, žene Škorpija su jedna od najzanimljivijih i jedinstvenih. Poseduju mnoge kvalitete. Oni su pametni, pronicljivi, organizovani i odgovorni. Ono što im nedostaje je posvećenost. Rade stvari na određeni način i mrze kada moraju da se prilagode željama drugih ljudi. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti da bi se ovakva žena posvetila vezi sa vama. Većina muškaraca je ostala razočarana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter