Izvor: magazin.novosti.rs
19.12.2023 u 20:30
0

SVAKO IMA TAJNO ORUŽJE: Ovako zavode horoskopski znaci

Kada žele da osvoje suprotan pol, svaki horoskopski znak primenjuje svoje "tajno oružje".

Ovan 

Visina i sportska građa su ono što uglavnom krasi muškarca rođenog u znaku Ovna. Ukoliko i nije tako, tada pažnju privlači vrlo mladolikim izgledom, sportskim oblačenjem i pomalo opasnim izgledom.

Držanje je dostojanstveno, hod ubrzan, a posebno privlačni su široki osmeh i prodoran pogled. Ovan je tokom razgovora direktan, priča bez mnogo okolišanja i ostavlja utisak osobe sigurne u sebe.

Bik

Muškarac rođen u ovom znaku je izuzetno muževan, što je ženama neodoljivo. Jake je građe, vrlo šarmantan, ugodan i zavodljiv.

NEĆETE MOĆI DA SKINETE OČI SA NJIH: Žene rođene u ovom znaku prolepšaće se u 2024. godini

Ponekad se oblači po poslednjoj modi, ali neki predstavnici Bikova skloniji su pomalo boemskom izražavanju i moda im ne znači puno. Bez obzira na to, uvek su pristojni i džentlmenski nastrojeni prema pripadnicama nežnijeg pola.

Blizanci

Visina, vitkost, svetlija kosa i pomalo dečački izgled, čak i u starijoj dobi – to je ono što često krasi muškarca rođenog u znaku Blizanaca. Vrlo je komunikativan, zabavan i zna osvajati žene svojim šarmom.

Muškarce rođene u ovom znaku ljudi vole da vide u društvu, jer imaju osećaj kao da ih dugo poznaju, iako su ga možda tek upoznali. Duhoviti su, vole druženja i baš uvek su spremni na neku avanturu.

Rak

Tu se radi o mirnim i pomalo usporenim tipovima, koje žene privlače osećajnošću, nežnošću i dubinom emocija, što se na prvi pogled možda ne bi reklo, da su takvi.

Muškarac rođen u znaku Raka ponekad može biti uporan zavodnik dinamičnih pokreta, ali i tada sanja o pravoj ljubavi, ugodnom domu i porodici.

Lav

Muškarac u ovom znaku zna kako privući poglede žena, i često je vrlo uspešan u tome – okreću se za njim gde god se pojavi, jer hoda samouvereno, autoritativno i ponosno.

Lavovi često imaju vrlo izražene oči, divnu, pomalo valovitu kosu, jaču telesnu građu i krupne šake. Iz njih izvire otmenost i šarm, ali i nešto dečačko. Bez obzira jesu li luckasti ili sasvim mirni, muškarci rođeni u ovom znaku su uvek dostojanstveni.

Devica

Tu se radi o tipu muškarca koji dugo izgleda mladoliko, oblači se vrlo ležerno i uvek će pre izabrati farmerke od najbolje krojenih odela.

Muškarci rođeni u znaku Device su vrlo šarmantni, a žene ih vole, jer su i stalno nasmejani, duhoviti, ljubazni i vrlo komunikativni. Imaju jako dobro pamćenje i odlični su u uočavanju detalja.

Vaga

Muškarac rođen u znaku Vage je neodoljivo šarmantan, a žene to i te kako uočavaju i vole. Nenametljivi su kada su u društvu, vrlo otmeni, što je nešto urođeno u njima, i veliki su džentlmeni, koji nikada neće ženu ostaviti u nekom problemu.

Paze na izgled, a posebno na frizuru, deluju mladoliko i često imaju svetliji ten. Gotovo uvek ostavljaju utisak urednosti i negovanosti.

Škorpija

Ženama je muškarac rođen u znaku Škorpije kao magnet kojem ne mogu da se odupu. Ima snažno izražen seksepil, jaku ličnost, vrlo zavodnički osmeh i džentlmensko ponašanje.

Ponekad na prvi pogled znaju delovati vrlo mirno, a na licu je teško dokučiti o čemu razmišlja i kakve su mu namere. Međutim, u očima im se vidi da nisu mirni kako se čine, već su kao vulkan koji je spreman eruptirati i pokazati strast potisnutu u sebi.

Strelac

Ovde se radi o često krupnom muškarcu koji na prvi pogled zna delovati usporeno, pa čak i lenjo. No, zapravo se često radi o sportskom tipu, koji osvaja svojom duhovitošću i spontanošću, čak i kada nije sklon fizičkim aktivnostima.

Strelac ne voli da bude na jednom mestu, dinamičan je i preferira sportski, ležerniji stil odevanja. Voli putovati i zabavljati se, a često deluje vrlo mladoliko, ne zbog izgleda, već ponašanja.

Jarac

Jarac je pronicljiv tip muškarca, pogled mu je prodoran, a zna delovati suzdržano i hladno – upravo je to ono što žene interesuje. Što se tiče fizičkog izgleda, muškarci rođeni u ovom znaku uglavnom su srednje visine, tamnije kose, a ponekad i svetlije puti, zbog čega dugo zadrže mladoliki izgled.

Nisu skloni nekoj velikoj komunikaciji sa nepoznatim ljudima, ali zato su vrlo brbljivi, opušteni i zabavni u društvu onih koje dobro poznaju.

Vodolija

Ženama je muškarac rođen u ovom znaku vrlo zanimljiv. Neobičan je i šarmantan, a često deluje pomalo rastrzano, ali to ga ne sputava da dobro uoči sve oko sebe.

Zna hodati pogrbljeno i dosta brine o tome šta će da obuče. Vodolije se često povedu za poznatim modnim brendovima ili imaju vlastiti stil po kojem su prepoznatljivi. Obožavaju nauku i umetnost i vrlo su radoznali.

Ribe

Ovaj tip muškarca ima onaj pogled koji govori više od reči, ali u kojem se i mnogo toga skriva. Kosa mu je često neposlušna i razbarušena, ten nežan, crte lica lepe, a pokreti ubrzani.

Ostavlja utisak energične osobe, ali ne na onaj „mačo“ način, već osobe koja je uvek spremna pomoći. Ribe često deluju vrlo mladoliko i sklone su doterivanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter