Izvor:
24.10.2019 u 19:41
0

SPECIJALNO ZA HAPPY PORTAL: KNJIŽEVNICA KOJA JE ODLUČILA DA OSVOJI SVET! Na 64. Sajmu knjiga ONA je predstavila svoje naslove! Čitaoci ODUŠEVLJENI!

Brojni autori, na ovogodišnjem 64. Sajmu knjiga imali su prilike da izlože svoja dela i prikažu ih publici. Takođe, pojedini su sedeli kraj svojih štandova i uredno potpisivali svoje izložene naslove. Ekipa Web portala Happy televizije imala je priliku da porazgovara sa nastavnicom srpskog jezika i književnosti Ljiljanom Šarac, kojoj nimalo nije strano javno predstavljanje svojih naslova!

Ljiljana se od malih nogu bavi pisanjem, voli pisanu reč. Prema njenim rečima, oktobar mesec je oduvek bio deo godine kada se upravo ta pisana reč slavi, a sajam postaje mesto njenog krunisanja!

– Ovaj 64. po redu, okupio je stvaraoce, izdavače i čitaoce ne jednom mestu i upriličio razmenu dobre energije, poznanstava i željenih naslova. Posećivala sam ga kao učenica, student, nastavnik koji na njega dovodi đake, a od pre pet godina i kao autorka Izdavačke kuće Evro Book čiji se naslovi sve više traže – istakla je Ljiljana.

Ona je 2015. godine izdala svoj prvi roman "Opet sam te sanjao" u izdanju pomenute izdavačke kuće "Evrobook". Ove godine u svojim rukama imala je pet romana iza kojih je ponosno stajala i prodavala svojim čitaocima na promocijama u gradovima širom Srbije! Pored ovog romana, izdala je i "Gde sam to pogrešila", "Zid tajni", "Starija", "Gde sam to pogrešila", romane koji su joj se jednako dobro čitali, bili prodavani kao prvenac!
– Potpisivanje najnovijeg romana ,,Stariji'' upriličeno je 23.10. na štandu Evro Booka. Privilegija i radost su naći se oči u oči sa čitaocima koji su svratili da vas pozdrave i nabave svoj primerak. – dodala je Ljiljana.

Ova cenjena nastavnica srpskog jezika i književnica koja korača zvezdanim stazama kako bi dotakla najsjajnije vrhove svoje karijere, može se pohvaliti time da već dve godine za redom svoje naslove izlaže na Sajmu knjiga, budući da smatra da je trenutak kada se pisac nađe na ovom jedinstvenom događaju rezultat i kruna rada na izdavanju, ali i samoj promociji romana. Navela je kako se višegodišnji trud u istraživanju građe romana i njegovom nastanku isplatio, onda kada je ugledala brojne ljude koji su joj prilazili i sa velikim poštovanjem joj tražili potpis.

Raduje me kada god neka moja knjiga ode u ruke novom čitaocu, jer se priča tako širi. – istakla je Ljiljana.

Ostaje nam da pratimo Ljiljanin rad, da očekujemo još mnogobrojne naslove kojima će napraviti još veći uspon u svojoj karijeri i da joj poželimo sreću u daljem stvaranju!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter