Izvor: informer.rs
17.11.2023 u 19:00
0

GUGL MAP DOBIJA NOVU FUNKCIJU: Pitaćete se kako ste živeli bez nje

Gugl Map dobija nekoliko novih ažuriranja, uključujući i jedno koje je dizajnirano tako da vam pomogne u pravljenju planova sa društvom.

Nova „društvena“ funkcija je zamišljena da bi vam omogućila da planiranje iz grupnog četa prenese u Gugl Map. Moći ćete lakše da delite lokaciju, planirate izlaske sa prijateljima i glasate o grupnim aktivnostima.

Biće omogućeno i pravljenje „liste za saradnju“, kako biste mogli da počnete sa planiranjem druženja nakon što sa prijateljima podelite lokaciju. Svi u grupi mogu da dodaju mesta za koja su zainteresovani, i da se za njih onda glasa.

DA LI BISTE RADILI ZA NJU? Mika je prvi robot izvršni direktor (VIDEO)

Gugl kaže da će nova funkcija omogućiti korisnicima da planiraju izlaske od početka do kraja, direktno u aplikaciji Maps – na primer, možete na ovaj način da organizujete zimski odmor, preneo je Tech Crunch.

Novo ažuriranje će se pojaviti globalno na Android i iOS uređajima u narednim nedeljama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter