Izvor: Happy BSC
07.09.2021 u 14:18
0

IGRA ILI STRIP? (ILI MOŽDA OBA): Top 3 igre koje izgledaju kao da su NACRTANE

Većina igara u ovom trenutku teži tome da igračima, sa aspekta grafike, ponudi što realističnije modele i na neki način se približi filmu koji je, pride, interaktivan. Hiperrealizam deluje kao tajni sastojak u slučaju da ste rešeni da igračima ponudite što jače iskustvo prilikom igranja, ali ne misle svi tako.

Zbog toga, neki studiji odlučili su da pruže igračima jedinstveno iskustvo u kom se spaja vizuelni identitet crtanog filma sa vanvremenski dobrom akcijom. Zato, ako vas zanima kako izgleda kad igrate crtani film, evo vam 3 fenomenalne igrice koje to, po našem mišljenju, najbolje pokazuju.

CALL OF JUAREZ: GUNSLINGER 

Ljubitelji igara, vesterna i stripa biće  oduševljeni 3 u 1 kombinacijom koju nudi Call of Juarez: Gunslinger. Radnja ove igre je smeštena na Divljem Zapadu i stavlja vas u ulogu Sajlasa Grivsa (Silas Greaves) čiji je cilj da ulovi jednog po jednog bandita iz velike lige u koju spadaju čak i Buč Kesidi i Sandens Kid.

PROČITAJTE JOŠ: STIŽE CRYSTAL GUARD! Spremite se za NOVI NASTAVAK Rainbow Six Siege-a (VIDEO)

Ova igra, pored vrlo upečatljivih strip vizuala, donosi sa sobom i interesantan gameplay koji navodi igrača da usavršava svoje veštine s revolverom. Posebno zanimljiv momenat u igri su borbe sa banditskim velikanima u kojima igrač ima priliku da iskusi kako su zaista izgledali revolveraški dvoboji.

Što se tiče grafike, Call of Juarez: Gunslinger je zaista jedinstven, zato preporučujemo da pogledate video koji to i dokazuje: 

PRINCE OF PERSIA: PRODIGY

Prince of Persia je naslov koji je stavio Ubisoft među velike igrače. Svi koji su igrali bilo koju Prince of Persia igru znaju koliko novog je svaka od igara donela. Zato ni ne čudi što su developeri u jednom momentu odlučili da naprave nešto totalno drugačije.

Revolucija je uvek bila krajnji cilj developera koji su radili na Prince of Persia igrama, pa su zbog toga igrači imali priliku da u jednoj igri vide novog protagnistu, novi vizuelni identitet i sasvim drugačiju priču.

PROČITAJTE JOŠ: IGRICA IZ DRUGOG LICA? Moguća je i izgleda OVAKO (VIDEO)

Gameplay je takođe jedna od stvari po kojima se ova Prince of Persia igra razlikuje od svih prethodnih. Igrači koji su navikli na mehaniku iz prethodih igara, možda su bili i neprijatno iznenađeni potpuno drugačijom logikom borbe koju je donela nova igra.

Prelaženje sa tačke A na tačku B je manje-više ostalo isto, jer je kreativno prelaženje prepreka ostalo prisutno kao stalni zadatak. Ipak, ono po čemu će ovaj Prince of Persia ostati zapamćen jesu originalne grafike, kojih se, zajedno sa svim ostalim elementima igre, možete podsetiti u ovom videu:

BORDERLANDS

O Borderlands trilogiji se dosta pričalo, a igre iz serijala su bile višestruko nagrađivane. Borderlands vas stavlja u jedinstven postapokaliptični svet u kom traje neprestana borba interesa i snaga tehnološki razvijenih fakcija sa primitivnijim krvožednim grupama, rasutim svuda po svetu.

PROČITAJTE JOŠ: POSTANI NOVI ŠERLOK: Top 3 detektivske igrice!

Ova igra je prepuna aluzija na realna dešavanja i svojom kompleksnom pričom predstavlja vrlo originalnu kritiku modernog sveta, mada je to shvatljivo tek na drugi ili treći pogled. Ono što lovi igrače na prvi pogled jeste vizuelni identitet igrice zbog kog se osećate kao da ste u stripskom svetu. Ukoliko niste pre igrali Borderlands, ne gubite vreme, skinite igricu i uživajte u remek-delu. Pre nego što se upustite u jedinstveni svet Borderlandsa, vidite kako on izgleda ovde

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter