Izvor: Happy BSC
08.09.2021 u 09:49
0

NOVI LG SAVITLJIVI EKRAN: Čvrst kao staklo, savitljiv kao guma!

LG je nedavno prestao sa proizvodnjom pametnih telefona, ali je pronašao nov način da parira svojim najvećim rivalima.  Korejski multinacionalni gigant se prebacio na proizvodnju komponenti za telefone, pa tako sad imamo priliku da vidimo najnoviji rezultat njihovog rada – visoko kvalitetni savitljivi ekran. 

PROČITAJTE JOŠ: APPLE NOVOSTI: 14. septembra kompanija predstavlja NOVI IPHONE!

Ovaj savitljivi ekran je napravljen od specijalne, unapređene plastike sa ciljem da se prevaziđe kvalitet Samsungovih savitljivih ekrana.

LG Chem navodi da je ekran obavijen poliesterom sa svake strane kako bi se povećala fleksibilnost, a istovremeno obezbedila optimalna čvrstina ekrana. 

PROČITAJTE JOŠ: TIK TOK DOMINIRA: Prestigao čak i YOUTUBE!

Novi LG ekran je takođe dizajniran da podnese visoku toplotu, a kompanija nastavlja rad na unapređenju ove tehnologije. Prvi uređaji sa LG savitljivim ekranima se očekuju 2023. godine. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter