Izvor: Happy BSC
03.09.2021 u 12:59
0

SEPTEMBAR GORI: Top 3 IGRICE koje nas čekaju ovog meseca!

Septembar započinje sezonu fenomenalnog gejminga i donosi nam naslove koji se kreću od uzbudljivih strategija do zaraznih akcionih igara. Slede TOP 3 igre koje ne smete propustiti!

DEATHLOOP (14. Septembar)

Brz tempo, gomila pucanja i genijalni vizuali su 3 stvari zbog koje vredi da se strpimo i dočekamo DEATHLOOP na velika vrata. Bethesda ovog puta zaista ima šansu da lansira novi hit naslov. Ova igra pored sjajne akcije donosi i izazove koji teraju igrače da koriste mozak, što znači da poenta nije  da samo bezumno trčite okolo i pucate.  

Izvor: Youtube/Printscreen/PlayStation

Ono što izdvaja DEATHLOOP od ostalih igrica jeste vrlo specifičan dizajn igre koji stavlja pred igrače izazov da ulove 8 meta pre nego što prodje dan. Ukoliko ne obavite zadatak na vreme, umirete. Štaviše, dok ste u lovu i vas će da love, tako da su vam za petama vreme i lovac na glave kog može da kontroliše A.I. ili drugi igrač u multiplayer modu. 

A TOTAL WAR SAGA: TROY 

Ova igra je već dostupna za skidanje preko Steam-a, a evo zbog čega morate da je odigrate. Pre svega, igrica nas vodi u uzbudljivo vreme Trojanskog rata, krcato bogovima i čudovištima koji će vam pomoći da srušite Troju i razbijete neprijatelje! Za razliku od drugih Total War igara, TROY je mnogo više fokusiran na akciju, pa je borba prsa u prsa između vojnika dominantna i sa aspekta gameplay-a besprekorno odrađena. 

Izvor: Youtube/Printscreen/Total War

Takođe, igrači mogu da biraju između dosta tipova vojnika, što dopušta da izgradite svoj stil igre i nadmudrite protivnika na gomilu načina. Igra je pre svega strateška, ali joj ne manjka akcije i nema sumnje da ćete uživati u osmišljavanju novih fora I taktika da sravnite protivnike. Što se tiče grafike I vizuala, TROY je definitivno najlepša Total War igrica do sad. 

PROČITAJTE JOŠ:  PAO INTERNET NA NOVOM ZELANDU: Blokiran protok informacija zbog sajber napada

PATHFINDER: WRATH OF THE RIGHTEOUS 

Ljubitelji RPG-a pred sobom imaju pravu poslasticu! Pathfinder serija je već kritički nagrađivana, a najnoviji nastavak je ozbiljan kandidat za novo odličje. Ova igra, kao i svaki RPG, stavlja fokus na izbore igrača, ali za razliku od drugih naslova, svet Pathfinder-a je mnogo više “osetljiv” na svaku odluku, pa je preporuka da ne igrate brzopleto. 

Izvor: Youtube/Printscreen/IGN

Ovaj naslov će pored vašeg mozga uposliti i reflekse, jer dolazi sa izvanrednom mehanikom borbe, pa će akcija biti vanserijska. Igračima je na raspolaganju velika sloboda pri izboru načina na koji će pobediti neprijatelje i ispunjavati zadatke, a sve je upakovano u fantastičan vizuelni dizajn koje će vas zavesti na prvi pogled. PATHFINDER je od juče dostupan za download, zato ne gubite vreme, već pravac STEAM!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter