Izvor: Tanjug
03.02.2022 u 11:30
0

STANJE BITKOINA: Na tržištu ponovo neizvesno, vrednost kriptovaluta u padu

Kapitalizacija tržišta kriptovaluta je u proteklih 24 sata pala za 3,3 odsto i trenutno, prema podacima sajta koingeko, iznosi 1,79 biliona dolara.

Bitkoin je u istom vremenskom periodu izgubio 4,1 odsto i cena mu se u trenutku pisanja teksta kreće oko 37.000 dolara, tj. tačno 37.036 dolara.

Itirijum beleži nešto drastičniji rast od 4,3 odsto i njim se trguje po ceni od 2.657 dolara. Ipak na nedeljnom nivou njemu je vrednost uvećana 8,2 odsto.

Ukradeno 320 miliona dolara

Hakeri su ukrali više od 320 miliona dolara kriptovaluta u napadu na jedan od najpopularnijih mostova koji povezuje etereum i solana blokčejnove.

Napad se dogodio u sredu popodne.

To je druga najveća krađa ikada, posle kripto pljačke na Poli Netvorku od 600 miliona dolara, i ujedno najveći napad do sada na blokčejn solana, rivala etereuma, koji sve više dobija na snazi u ekosistemu nerazmenljivih tokena (NFT) i decentralizovanih finansijskih platformi (DeFi).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter