Izvor: Tanjug
22.07.2021 u 15:21
0

SVE POSETIOCE ZLATIBORA OVOG LETA OČEKUJE BOGAT PROGRAM: Organizovaće se razni koncerti!

Letnja sezona na Zlatiboru uveliko traje, a za posetioce iz Srbije i regiona pripremljen je bogat program na tri lokacije.

Gotovo svako veče na Kraljevom trgu, u porti hrama Preobraženja Gospodnjeg i u Kulturnom centru Zlatibor  biće organizovan program u kome će uživati sve generacije.

– Očekujemo da će ova letnja sezona na Zlatiboru biti rekordna i posebna po mnogo čemu. Na destinaciji i ovog leta očekujemo veliki broj gostiju iz Srbije, ali i iz zemalja regiona: BIH, Crne Gore, Makedonije, koji su tradicionalno jedni od najbrojnijih na Zlatiboru i uvek rado viđeni- rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

VAŽNO

VUČIĆ danas na sastanku sa Zaevom i Ramom putem video linka (FOTO)

STIŽE TROPSKI TALAS! Temperatura će ići preko 40 stepeni, spremite se za tople dane tokom vikenda!

KiM: Uvredljivim grafitima vandalizovano dečje igralište!

PRVOSTEPENO OSUĐEN M.S za ubistvo Kristine Kaplanović (20)

BAHATO PARKIRANJE I ATAK NA TAKSI STAJALIŠTA! Žalbe građana upućene ovlašćenim predstavnicima taksi prevoznika!

BEOGRAĐANI, danas i sutra BESPLATNO KUPANJE na BANJIČKIM BAZENIMA!

On je dodao da je interesovanje za „Zlatiborsko kulturno leto“ veliko, jer su se ljudi uželeli druženja i dobrog provoda.

– Ovog leta organizujemo koncerte Vlada Georgijeva, Marije Šerifović, Dejana Petrović i Simfonijskog orkestra RTS-a-najavio je Živanović.

Kapitalna investicija „Gold gondola“ pokazala se kao najveća turistička atrakcija, koja je za svega šest meseci rada prevezla 110.000 putnika.

-Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Ona je za nas prozor u svet, pokretač razvoja celog regiona, magnet za nove investicije i temelj razvoja modernog Zlatibora- zaključio je Živanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter