Izvor: vecernji.hr
24.04.2023 u 10:52
0

Otišla da operiše zadnjicu, a vratila se sa bebom i bez novca: „Dođavola“

Ostala je zapanjena

Eni je otišla u Brazil na operaciju podizanja zadnjice i ostala je zapanjena kada joj je tokom pregleda pre operacije rečeno da ne može da dobije odobrenje za operaciju. Eni je na TikToku podelila video u kojem je objasnila situaciju zbog koje se osećala „potpuno posramljeno“ i kao da je „napravila budalu“ od sebe.

„Rezervisala sam termin za operaciju, odletela sam u Brazil da obavim sve svoje zdravstvene pretrage, srce, krv, sve. Nalazi krvi bili su dobri, a zatim sam otišla kod kardiologa da vidi da li je sve u redu. On je gledao u moje krvne nalaze koje ja nisam ni pogledala jer nisam mislila da ima ikakve potrebe. Proverio mi je srce i rekao: ‘Sve je u redu, samo gledam druge stvari’,“ispričala je Eni u videu.

Tada ju je doktor pitao da li je proverila krvnu sliku, na šta je ona odgovorila da nije, jer zna da je dobro. On joj je na to rekao da ne može da joj odobri ovu operaciju. Kaže kako je ona odmah mislila na najgore, odnosno da je jako bolesna. međutim, doktor joj je rekao da je trudna, i to duže od mesec dana.

„Mama je sedela pored mene, a ja sam rekla da sam mislila da sam dobro jer sam uzela tabletu za dan posle. Osećala sam se tako posramljeno i šokirano“, dodala je Eni.

„Dođavola, pa to je najskuplji test za trudnoću za koji sam ikada čuo. Letovi, hotel i sve“, prokomentarisao je jedan korisnik na video.

Eni je na to odgovorila: „Došla sam kući bez para i trudna.“

@1anniepaula Lol like I felt so embarrassed and shocked #storytime #chitchatwithme #bbl ♬ original sound – Ann’s

„Tableta za dan posle ne funkcioniše ako već ovulirate“, dodala je druga osoba, a Eni je odgovorila da to treba da zapamte i devojke koje su pogledale njenu priču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter