Izvor: Informer
04.10.2023 u 14:37
0

„AKO UHAPSITE VAMPIRA, JA ĆU DA SE UBIJEM“: TRAGIKOMIČAN SLUČAJ IZ ZAJEČARA I DANAS SE PREPRIČAVA

Srbiju je pre nekoliko godina zadesio izuzetno neobičan slučaj uhođenja zbog preljube u Zaječaru.

Naime, 6. juna 2019. godine, D.D. (33) je priveden na ispitivanje nakon što su istražitelji otkrili neobičan događaj – otkrili su da je tokom nekoliko dana nosio kostim vampira dok je pratio svoju bivšu partnerku (46) i njenog novog partnera (60). Dodatno, on ih je plašio i uznemiravao dok su imali intimne odnose.

Policija je uhapsila D.D. (33) iz okoline Zaječara zbog sumnje da je tokom tog vremena prerušen u vampira i da je plašio svoju bivšu partnerku (46) i njenog novog partnera (60) dok su bili intimni.

Ovaj neobičan slučaj je šokirao lokalnu policiju u Zaječaru, a potraga za „vampirom“ trajala je punih 10 dana.

– Žena je uletela u policijsku stanicur i uspaničenim glasom povikala: „Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim!“ Kada su videli u kakvom je stanju žena, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se desilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah sproveli kod inspektora – rekao je tada izvor i dodaje da je inspektor ostao zabezeknut kada je čuo njenu priču.

– Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem! – počela je ova žena i kroz plač nastavila:

– Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vreme smo u vezi. Ma izem ti ja tu vezu! Moj muškarac dođe kod mene, sedimo, pričamo, večeramo… Onda počnemo da se malo milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene „ono“, eto ti ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče ko pobesneli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, posle toga nema seksa, ko bi se seksao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter